Posljedice kolateralna

Neke se odnose na kolateralna previše olako, drugi, naprotiv, pokušati s njim ne vezati, ni pod kojim okolnostima. Najvažnije je – shvatiti da idete, prenoseći imovinu u zalog.

Upozoren, to znači da je naoružan. Ćemo se naoružati.

Zalog, kao što je to

Ne ulazeći u pravne finese pitanja, označen glavni. Zalog, to je teret imovine. To jest vlasnik ostaje vlasnik, ali je ograničen u pravu raspolaganja, a ponekad i upotrebu.

Posljedice hipoteka

Zalog nekretnina pojavljuje sve češće. Svatko želi ući u stan i danas, platite kasnije. Ostaviti u moru pitanje o tome koliko će biti potrebno platiti, zašto pokvariti raspoloženje. Glavni stan ili kuća već postoji. Evo, ako će platiti ništa, varijanta oprostili sa smještajem.

Značajke hipoteka:

• ona podliježu državnoj registraciju,

• ograničava mogućnost prodaje kuće bez suglasnosti banke,

• sprema za cijelo vrijeme trajanja kredita,

• prestanak hipoteke također podliježu državnoj registraciju (u oba slučaja će morati platiti državnu dužnost).

Ako je došao u financijske probleme

Postoji mišljenje da, ako propustite plaćanje na kredit, banka može dati udarac u stražnjicu ili ne u isti dan, čak i stvari ne će se okupiti. U stvari, to nije tako. Kreditna institucija zainteresirana za efektivne kupca, a u više odgovarajuće. Ako ništa platiti, onda morate napisati izjavu, razjasniti situaciju.

Osim toga, možete pitati:

• predah od svega plaćanja na nekoliko mjeseci,

• odgoda plaćanja glavnice,

• povećanje trajanja kredita.

Kada je sve loše

Ako se situacija патовая, nema novaca i sve dok se ne očekuje, nemojte očajavati još ima vremena da se sve ispravi. Banka ode u sud. Stvar je u tome da za ovrhu na nekretninama potrebno suda, u kojem će se definirati njegov trošak prilikom obavljanja obrta. Zadatak u ovom trenutku – maksimalno povući proces čeka svijetla budućnost.

Što učiniti, ako ništa drugo ne ostaje?

Za to je moguće:

• par puta podnijeti peticija za отложении suđenja (što je najvažnije opskrbiti uljudan razloga),

• privući odvjetnika i opet tražiti da se odgodi, kako bi mogao upoznati s materijalima,

• zatražiti od suda da imenuje svog vještaka za procjenu (ne koga će predložiti banka).

Osim toga, čak i ako sud presudi rješenje o naplate duga, može se uložiti žalba. Onda je podnijeti zahtjev za odgodu izvršenja sudske odluke.

Izvršni list

Banka je, primivši odluku u svoju korist, ne može sam ga ispuniti. Za to se izdaje izvršni list za usluge sudskih приставов.

Ovdje počinje domaća kuhinja:

• uzbuđen izvršna proizvodnja,

• daje dužniku zahtjev o povratu duga,

• obavlja upit o imenovanju prodaje organizacije, joj šalju materijale,

• obrta dužan objaviti informacije o predstojećim aukciji.

U principu, cijela procedura trajati najmanje nekoliko mjeseci.

Za koje vrijeme povući?

To je važno jer, u bilo koje vrijeme prije prodaje imovine obrta dužnik može isplatiti dugovanja i time zaustaviti postupak za ovrhu. Drugim riječima, da spasi svoje domove od prodaje.

Kada obrta održana je

Posljedice zalog su u tome da je banka ima mogućnost zadovoljiti svoje zahtjeve od iznosa prikupljenog od prodaje imovine. Odnosno, ako je dug iznosio 1млн., a prodao u preko 2 milijuna, onda druga polovica iznosa dolazi bivši dužnika. Iako i tu postoje nijanse, sve sudske troškove i troškove izvršnog proizvodnju zadržat će od dužnika. Отщипнут, tako reći, sa ostatka.

Posljedice zalog pokretne imovine

Što se tiče zalog pokretne imovine, glavna razlika je u tome što on ne podliježu državnoj registraciju. U ovom postoje prednosti, ali više nedostataka.

Najčešće u zalog prenose automobili. Banke u suradnji s prometne POLICIJE i pokušati pratiti takvi strojevi, staviti oznaku o terećenje, ali sve te radnje zakonom nije regulirano.

To je razlog zašto kupci strojeva često se prepala duplikata PTSP, jer kupuju automobil na taj dokumentima možete dobiti mačku u džaku, nego je figo. A ne zna se kada je ova smokva što izađu na vidjelo i što izađu.

Važne informacije za vlasnike polaganje strojeva. Cijeli sustav, počevši od banke i završava trgovinska organizacija, ne zanima je u tome da automobil proda u skladu sa svim navedenim zahtjevima. To je dugo i cijena je problem, slažem se, nije ista, da na kućište. A evo vlasniku obrnuto, što duže, to bolje. Ne dajte se prevariti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: