Plato Ai-petri

Ai-petri, krajolik slike

Od услышанного na putovanje: – .

Sretan slučaj

Živjeti cijeli život u Krim mi ne sja, tako da dar govora rijetko vraćaju me u vrijeme putovanja. Govoriti o tome što je doista pogodilo. Naslova iz Jalta, stali smo užinu. Slučajni suputnik je savjetovao da se obratite tamo gdje će biti pokazivač na Bakhchysaray i vidjeti kako izgleda Jalta na vrhu. Imao slobodnog vremena, a mi smo krenuli na put. Priznajem, ništa nadnaravno nisam očekivao, uska cesta uvijanje staze петляла između stabala, počeo ponovi.

Pozdrav, šok

Nakon nekoliko kilometara, odlučili ostati. Na maloj livadi su stajali stroja. Znači, odlučili smo, ima što vidjeti i nisu se prevarili. Već snalaženje na putu smo pogodili u нарастающему gulu, koji je pored vodopada. I onda se pojavio on!

Vodospad Wuchang-Sous

Nažalost, fotografija скрадывает prostor, ali nisam vidio više od visokog vodopada, dvije kaskade, metara na dvadeset svaki. Dan prije toga je prošao dobro kiša, i planinski potok Wuchang-Su zaglušujuća, tako da je morao vikati, da čuju jedni druge.

Sve još uvijek u šoku, krenuli dalje.

Na zimu u blagajnu

Na putu ovdje i tamo na strani stajao stroj, vrata zatvorena, podigao prozor. Da smo mogli misliti? Cool listopada dan romantični par uspona u безлюдные mjesta i… pa, u principu, odmaraju u miru. A evo hren! Štedljiv ukrajinski narod iako ne protiv uzvišen odnos, ali na njih, kada je zima na nos? Uz redovne strojevi smo vidio kao momak s djevojkom zaspati u prtljažniku gljive! Zaspati, to ne figurativni izraz, iz punih kanti. Dalje se slične scene ne bi opet ponovila. Priznajem, bilo je blagi osjećaj frustracije.

Šetnja nebom

Cesta je oko sat vremena, to настораживало. I tako smo stigli. Da je jasno, to je slika snimljena na dnu, predivna oblaci…

Oblaci, foto poduzeti na dnu

A evo ti isti oblaci pod nama.

Ai-petri, oblaci ispod nas

хмари

Želio sam podići ovaj sport sa sobom, ne fotografirati, a tako uzeti i staviti u auto da je on uvijek bio u blizini, kao što su telefon.

Na nebu, ali pod zemljom

Plato Ai-petri je ogromna, može propješačiti cijeli dan uživajući u planinskim zrakom. Ovdje se nalaze tri pećine, idu na izlete. Teren je otvoren, kamenje i rijetke borove šume, ali malo dublje u tu šumu. Za vas nužno пристанут s prijedlogom ići na jahanje, malo dalje дежурят atv. Sve u svemu, naći nešto za raditi. Postoje brojni pregleda terena, a na jednoj čak i obično dvogled.

Vidikovac s dalekozorom

Na fotografiji su vidljivi neke žice, što se protežu prema dolje, ako da, to je žičara, длиннющая i высоченная. Pogled s njega je fantastičan, sve Jalta kao igračka.

Ostaviti sa žičarom, na vas набегут татары, koji drže ovdje kafić. Oni задолбут nametljive ponude jesti i piti. Prolazimo pored, ne obraćaju pažnju. Stvar čak nije u cijenama, a u tome kako sve to pripremaju.

Ali, nećemo o lo š e vijesti, više na vrhuncu s križem, na koju se proteže viseći most. Meni je moj život je cesta, ja tamo ne postigne.

vrhunac s križem, viseći most

Staze

Разведал sve докладываю mogućnosti putovanja.

1. Stroj za Ялтой twist na Bakhchysaray, sve vrijeme gore, ne možete pogriješiti.

2. Bez stroja. Vraćamo se u Мисхор, tu počinje žičara. Ovdje predlažem uzeti taksi. Lokalni naplatiti onoliko koliko vrijedi uspon žičarom, ali pri tom vas odvest do vodopada, natrag silazi se na канатке, ubiti dvije muhe jednim udarcem.

3. Uzmi sa sobom bicikl, ako pri ruci nije bilo vlastite, koristiti uslugu najma, s tim nema problema. Uspon na канатке, za bicikl treba malo platiti, ali to su sitnice. Natrag na tobogan roll polako, uživati u znamenitostima, spasiti, фотографируем.

Kada padne snijeg

Zimi na Ai-petri počinje skijaška sezona, ljudi ih se. Možete ostati u Мисхоре, a možete i na samom platou, ovdje je, naravno, skuplji. Međutim, blaga klima i snijeg ne postoje uvijek. Расспросил lokalnih, oni su se žalili da je prošle godine gotovo da i nije bilo, istina je i zima bila je neuobičajeno toplo. Sve u svemu, dođite, sve ćete vidjeti i sami, a ako je ostao sumnje, par sličica da ih rastjera…

Zima je na Ai-petri

хмари, zima

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: