Plan otplate kredita

otplata kredita

Sovjetski savez je davno završio, a to je da je sovjetski razmišljanja, to je kao Lenjin – življi od svih živih. Najsjajnija ilustracija toga, neozbiljan stav naših kolega kreditiranja.

Trebate dokaz? Vi sami možete ih pronaći. Pogledajte broj upita u internet tražilicama. Ljudi koji pretražuju o dobivanju kredita tisuću puta više onih koji su zainteresirani za planiranje svojih proračuna i otplatom duga.

Naravno, to ne govori o tome da smo svi mi upućen u financijskim pitanjima, a o tome, da želi uzeti novac, a onda. Pa, onda mi se razumijemo.

Kao što je kod nas često uzimaju kredit…

Slažem se, novac suvišno ne postoje. Ali, uostalom, to nije dar od dobrog strica, a ugovor s komercijalna organizacija. Možete preuzeti dužnost, i ako ga na vrijeme ne vrati, slatka djevojka će se u rijetku суку, a novac će postati težak teret.

Autor je, a tko si ti takav?

Pitajte, zašto умничаю na ovu temu? Iz dva razloga: morao sam raditi s izdavanjem kredita i znam cijelu kuhinju, druga, više od deset puta sam nastupao zajmoprimca i posjetio u situaciji kada se isplatiti nije bilo jednostavno. Ima, što da kažem.

Tako kako planirati?

Sjećate li se?

U stvari, to je ekonomska formula! Da bi pravilno procijeniti svoje sposobnosti, potrebno izvući dvije znamenke. Prva, to je iznos kredita koji možete ponijeti i služiti. Drugi, to je iznos koji vam je potreban, vjerujte i s tim često dolaze u probleme.

Vjerujemo puta

Postali ekonomisti. Za to ne trebate kupiti diplomu u tranziciji, potrebno je samo olovka i papir. Dakle, vaš prihod. Obilježeni ga uvjetovanih 100.e., popraviti. Напрягаем mozak i prisjetimo prošlog mjeseca, ako je memorija omogućava, nekoliko.

Potrebno je odrediti članka troškova. Ovdje je sve standardno: smještaj (ako snimate), komunalne naknade, svakodnevni kruh, hrana, odjeća, odmor i ostalo. Vjerujemo sve. Recimo, vaši troškovi iznosili 78.e., u skladu s tim, ostao je 22 i je vaše mjesečne nacija.

Урезаем članka troškova

Kada sve će biti u umu, a na papiru se jasno vidjeti što i gdje potrošiti. Odmah će biti jasno gdje možete ugradite vijke: posjet barova, djevojke jednostavno ponašanja i tako dalje

Za dodatnu sigurnost možete napraviti jednostavan eksperiment. S prihodima odmah odgoditi 22.e. i živjeti mjesec dana, kao i već ste uz kredit. To je vrlo povoljno za psihološku pripremu. Možete procijeniti svoje snage, da se shvati na dodir, kako ćete živjeti s kreditnim obvezama. Provjerite je li sve ispravno u svoje izračune. U isto vrijeme dobio iznosom od 22.e., kao što je mini osiguranjem, za svaki slučaj.

— 25.e. bit će teško, ali moguće,

— 22.e. – u redu,

— 20.e. – vrlo jednostavno.

Ovdje je taj segment od 20 do 25, a tu vašu kreditnu proračun, ostavio ga uključiti u obitelj.

Vjerujemo dva

Sada kredit treba odabrati tako da je ukupno bilo dovoljno za planirano kupnju, mjesečno plaćanje uklapaju u kredit proračun. Ali prvo točno odrediti potrebne iznos.

Ako ste, na primjer, planirali kupnju automobila, onda je sve izračunati dovoljno jednostavno. Ako započeli popravak, opet uzmi list papira i napravite grubu procjenu.

Izbjegavajte «višak» novca na njih насчитают «extra» kamate.

Recimo, treba vam 400.e.

400/20 = 20. To je za dvadeset mjeseci možete platiti osnovni dug, ali ne zaboravite o postocima. S obzirom na njihov ne dobivamo 20, a 24 mjeseca (otprilike, naravno).

Radimo tri

— iznos od 400.e.

— za dvije godine

— s mjesečnim plaćanje na kredit na 20.e.

Možete odabrati kredit uz najbolje za vas uvjetima.

Da za*ница ne uvukao se diskretno

Većina problema s otplatom kredita nastaju zbog nedostatka planiranja kućnog budžeta. No, često se dužnik razumije, da se ne mogu nositi, ali se nada da će «možda». Optimizam i vjera u svijetlu budućnost, to je dobro. Ali kad je riječ o dužnosti, a bilo koji kredit, to je, prije svega dug, bolje je biti pesimist.

Uspješnih kredita i brzo ih otplate!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: