Odmor u Abhazije, naselje Пицунда

? Oh, ne, to je zastrašujuće, tu je bio rat, i gruzijci u blizini ne smire! – otprilike tako reagiraju mnogi kada čuju o ovom naselju. Priče sve to.

Zemlja duše

Govoriti o mojim vlastitim dojmovima. Prva i najvažnija stvar – strah od ništa! Putovao tamo osam puta i da sanjam ići opet, kada će biti prilika. Prvi put je posjetio u početku двухтысячных. Ako usporedimo ono što je tada bio i da je sada, nebo i zemlja. Život je oživio, hoteli понастроили, turisti понаехали.

Od Sovjetskog информбюро

Mali povijesni pregled. U doba SSSR-a ovdje obični smrtnici dobiti ne mogu, nista samo favoriti, to partijskih redova i stranim gostima, naravno, uz socijalnu. zemalja. A sada, molim vas, grijeh je ne iskoristiti!

Za mene, Mukhtar

Inozemstvo i je i ima vrlo uvjetno. I ako s naše strane nešto ček, onda s Абхазкой – dobro došli, dragi gosti. Sjajna ilustracija. Prolazimo granicu autom. Vrijedi утомленный topline абхазский пограничник, košulja расстегнута gotovo do pupka, kapu nagnuta u stranu, u zubima сигаретка.

Naravno, tu su i gužve i čekanja, ali to je rijetka pojava, što se dešava u vrhuncu sezone.

Slatka raj u kolibi

Mogućnosti, gdje će živjeti. Privatni sektor, sviđa mi se više. Ovdje možete odabrati svoj ukus, zvuk, prikaži. Svega nekoliko ulica, ali izbor je dovoljno. To je i флигели-шалашики po četristo — petsto rubalja, i više-manje civiliziran sobe za tisuću – i pol, i strme, sa zahtjevom za suite na dva i više. Veliki plus je privatni sektor bliže moru, šetnja pješačkim korak deset — petnaest minuta.

Zgrade izgrađene dublje, dalje od mora, od njih брести na vodi minuta i trideset. Cijene su različite, ovisno o stanju stana.

Za navigaciju

Kada dođete u grad, vas высадят na mini željezničke stanice (ako ne znaju da se to zove kolodvor, ne догадаешься). U blizini hram, posjetite obavezno! Ljepota je neobična, instaliran u njemu organ, daju koncerte. Čuti kako on zvuči, to je nešto osjećaj da vibrira cijelo tijelo, takva moć.

Lijevo se okreneš…

Sve u svemu, došao je i odmah na blagajni. Naučili kad je koncert, kupili karte, onda ih može biti i ne biti. Sada tražimo smještaj. Ako stajati leđima okrenut prema domu, onda ravno cestom prema moru, malo natrag i lijevo put do многоэтажкам, trideset metara naprijed i desno, a vi u privatnom sektoru.

I ja želim u klub

Ako idete na odmor тусить u клубешниках, onda je bolje otići u Adler. Ovdje nema modernih mega тусовочных mjesta, naprotiv, napad sovjetskih vremena. Ali tako mora, kao što je ovdje možete pronaći nigdje. Kao što je rekao jedan moj prijatelj: — «Побухать sam i kod kuće mogu, a takve ljepote put u životu vidiš».

Što je posebno

More je ovdje jedan od prozirnih u svijetu! Пицунда nalazi se u veliku, sigurnu banaka u uvali valova praktički ne događa. Čist zrak, bez biljaka, a na vidiku nema. Okolo šuma, rijetka relikvija bora. Ja sam prvi put sve je hodao okolo s fotoaparatom наголо u očekivanju Pterodaktil… Nije pojavio. Skriva, сучара!

Oko je pun znamenitosti, prirodnih ljepota i абхазов, koji na svakom koraku nude izlete do njih.

Ražnjići-машлык

Krenite u kafić, pogledajte, cijene, od sto pedeset do dvjesta rubalja možete jesti iz trbuha. Ima super gospodarstva, blagovaona na putu prema высоткам. Išao, jeo sam živ! Hranio je vrlo ukusna. Svakako probajte pastrva, ga prodaju u svim točkama i usluživanja hrane. Ako postoje dodatni novac možete probati isto na centralnoj aveniji, što dovodi do mora, samo platiti dvostruko skuplji. Lokalno vino iznad pohvale, lagano, osvježavajuće.

Vjeruj, ali provjerite

Абхазы vole turiste, na svaki mogući način обхаживают. Ali ne zaboravite da je vaš novac oni vole još više, stoga ne žurite s njima dio i slobodno trgovati. Prihvatite zdravo za gotovo ono što turiste svugdje žele нахлобучить, u bilo kojoj zemlji, ne распускайте uši i sve će biti u redu.

Mjesto je zaista fantastično. Da bi razumjeli, moramo se vidjeti, a ne čuti. Vozi, neće požaliti!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: