Kredit od privatne osobe, posuditi?

Tako je uređen naš čovjek, koji voli posuditi od prijatelja, susjeda, kolega na poslu. Ali govoriti o njima kao o primamljiva oglasima, koje su plodni шустрее žohara: .

Tko uzima takve kredite

Ne želim nikoga uvrijediti, ali adekvatan osoba ne odgovara na oglas. Tu su, naravno, oni koji su došli u win situacija, ali ih manjina. Većina zajmoprimaca jednostavno ne žele pokretati mozgom.

Kada se primjenjuju u banci, onda je više-manje jasno što očekivati, ako ne bude nego platiti. Ovdje vas čeka lutrija, a ne ona u kojoj možete osvojiti nešto, a da je ta nagrada u kojoj će biti ili *opa, ili velika *opa. Ispričavam se zbog svoje jednostavnosti izraza, ali ćemo nazvati stvari svojim imenima.

Tko si ti, velikodušni mecene?

Prije nego što odluči hoće li uzeti kredit od privatnog lica, treba pogledati u svoje pravo, tako reći u lice. Ako je netko odlučio da je sjedio u svom luksuznom dvorcu tužan milijunaš i dosade i viška добросердечия daje novac, on je bio u zabludi.

To je posao koji donosi velike prihode, a poslovanje u najboljem slučaju полулегальный, a njegovi organizatori odnosno pokrovitelji, to je bilo iskrene razbojnika, koji su predstavnici zakona, što često jedno te isto.

Novac na tuđi nevolji

Ako je hitno potreban novac, onda nije do filozofskih razmišljanja, pogotovo kad подпорчена kreditnu povijest i banke odbijaju da kreditiranja. I ovdje je, gdje okrenuti. Zašto ne maknete s potencijalni dužnik je bilo koji postotak koji ti to želiš?

Drugi tip je katastrofa, to se spominju problemi s mozgom. Postoje dečki koji ne vole službenim sastancima, zbirka dokumenata, informacija i planinarenje u banci. Im je lakše platiti više, ali samo potpisati neki papir sa strancem i dobiti potrebnu količinu novca.

Mane i rizici

Dakle, kamatna stopa. Nemoguće je pisati njegova veličina ni približno, apetit i pohlepa kvalitete čisto individualna. Jedno je sigurno, niti jedna banka vam se toliko ne сдерет.

Drugo, unatoč činjenici da je posao кустарный, za njim će biti nužno stajati barem jedan odvjetnik, koji će se ugovor isključivo u korist займодавца. Naravno, može se reći, da i banke пекутся u prvom redu o svojoj koži, ali oni to, iako bi bilo ograničeno Zakonom o bankama i zakonom o bankama, Zakonom o zaštiti potrošača, drugih regulatornih dokumenata. A gle, ako se uzme zajam od privatnih lica, javne sudjelovanje postaje minimalan.

Vaš odnos će se podmiriti više dijeliti članke iz Građanskog zakonika i ugovorom. Vi, naravno, možete i okretati ga u rukama, čak i čitati i praviti se da je sve jasno, ali budimo iskreni, ako niste pravnik i ne кредитуетесь planu puta tjedno, slika svoje obveze će se u gustoj magli.

Кидалу ne бросишь

Sada, vrlo je zabavno, u navodnicima, naravno – softver. Nitko vam neće dati ni peni bez zaloga nekretnine, standardno: vozila i nekretnina. I opet подчеркну, da ako je odnos premoren i banke održavaju pod strogim okom države, ovdje je sve na odluci stranke. Tako da nemojte se iznenaditi onda, ako je vaš stroj, vrlo brzo će postati vaš.

Želite tužiti, nije problem

Ako nesretnim dužnik sretni, i on će vas kontaktirati nije iskren s gangsterima, onda kada nema mogućnosti platiti spor stranke će se rješavati na sudu. Čini mi se, spomenuo da su odnosi regulirani ugovorom, koji je potpuno izrađen u interesu займодавца? Pa evo to je ovaj ugovor i da će za suca osnova za donošenje rješenja. Mislim da ne treba objašnjavati, ono što će biti.

Crne tinte

Netko će reći da sam сгущаю boje. Druge uopće može pohvaliti činjenicom da je uzeo kredit od privatnog lica i sve je završilo ok. Drago mi je ako je tako. Ali sve je relativno u redu, dokle god možete da se vrati dug i drakonske kamate, ako ne, čeka vas loto, a ne ona u kojoj možete osvojiti nešto, a da je ta nagrada u kojoj će biti ili w… Ah, da, o tome je već rečeno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: