Kako zaraditi novac na auto?

djevojka uz stroj

Želite saznati kako da zaradite novac na auto? Da ni na koji način. Ako ste i dalje će se postavljati pitanja, a zatim na auto sigurno nikada neće zaraditi. Općenito, što je stroj je 300 — 500 tisuća rubalja.

Pa recimo da ste se dogovorili na простенькую иномарочку za 300 tisuća! 300 tisuća to 3 puta po 100 tisuća znate kako zaraditi 100 tisuća? Ne? A 50 tisuća??? Pa 10 tisuća znate točno kako zaraditi, evo i zaradite 30 puta i kupiti sebi auto.

Koliko ja razumijem takav odgovor vam se ne sviđa? Ali najbolji odgovor možete pronaći nigdje, pogotovo na internetu, možete mi vjerovati.

Zapravo mogućnosti da zaradite novac na stroj ne toliko, možete odlagati od svoje plaće za 30% za svaki mjesec. Ako imate plaću od 30 tisuća na stroj možete zaraditi preko 2 godine i 7 mjeseci. Ako imate plaću od 15 tisuća u skladu s tim, nakon 5 godina i 2 mjeseca. Možete odgoditi za više od 30% onda zaraditi malo brže) Ako imate još i plaća više od 30 tisuća san o vlastitom automobilu ispuni uskoro!

Mi zašto je to tako čini, da je i takva opcija ne odgovara? Vi vjerojatno želite da zaradite novac na automobil što je brže moguće. Pa onda o uobičajenom radu na ujaka i govora biti ne može. Pazite stvar! Tako reći замутите posao. Koji? Pa to sam vam ja, žao mi je, ne mogu reći. Ja ne znam tko ste i što ste , što radite, što znate i u kojem gradu živite.

Jedino ja mogu da vam nešto savjetujem. Evo ja na primjer, u svoje vrijeme, zaradio novac na prodaji auto! Ali tu je potreban početni kapital. Za vas koji se to događa je začarani krug, jer kako da zaradite novac na auto, morate kupiti stroj:) Moguće je u principu posuditi od nekoga, uzeti kredit, ulagati i zaraditi — dati. Opcija je naravno malo opasan, ali kao što kažu, tko ne riskira — taj ne pije.

Sve u svemu, tko što može, taj i zarađuje, netko sretan s radom ili se samo dobro пристроили utjecajni upoznati. Netko bogati preci i da im ne treba uopće razmišljati o tome kako zaraditi novac na stroj. Netko skuplja po nekoliko godina, tko uzima kredite. Netko krade, baca, baca.

A uopće realno da zaradite, a ne samo auto, ali i za stan. Tako da radite, мутите, samo pokušajte jako ne krše zakon, a onda vijeka imamo vrlo velike:) da, i policija je vrlo ljubazan.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: