Kako uzeti kredit, ako ne radim?

novac na kredit

Dovoljno veliki broj ljudi rade neformalno — posluju, фрилансом ili jednostavno rade na ujaka, bez dokumentacije. Za banke sve te građani onda izjednačuju s nezaposlenih.

Pa ako radite neformalno ili uopće ne radite, onda možete smatrati da je to jedno te isto. Nema zapisa u radnu bilježnicu — znači da ste nezaposleni i točka.

Ovaj položaj je vrlo tužno, jer novac je potreban, ali se u suštini i nema gdje, bez obzira na veliki broj расплодившихся banaka i atraktivnu reklamu.

Uzeti kredit, ali…

Naravno banke daju kredite za nezaposlene, one koji ne može potvrditi svoj službeni prihod, ali vrlo teške uvjete za izdavanje, izdaju samo pod vrlo visok postotak i vrlo mali iznos.

Ovdje je popis banaka, tamo odaberete svoj grad i možete i sami vidjeti, upoznati uvjete, zahtjev, ako to želite. Većina od njih daju kredit bez referenci i žiranata, trebate samo dati putovnicu i ispunite upitnik. Ali, iznos gotovo nigdje ne prelazi 100 000 rubalja., a ulog je u prosjeku 70% kamata! Užas naravno, ali mnogi zbog nedostatka drugih mogućnosti slažu uzeti kredit i u takvim uvjetima.

Mali kredit do 50 000 eura

Ako Vam je potreban vrlo mali iznos u iznosu do 50 000 hrk, možete koristiti usluge online usluge, za izdavanje tzv микрозаймов, na primjer http://moneyman.ru

Više opcija

Još uvijek možete uzeti kredit je osiguran protiv imovine, ležao stan ili automobil. Ako imovina nema, ili se samo njega bojali, onda možete uzeti žiranata, u tom slučaju za vaše grijehe će odgovarati drugu osobu)

Isto se može obratiti za pomoć kredit brokera. Oni ne naplaćuju za svoje usluge obično 10 — 15% od dobivenog kredita. Brokeri djeluju kao posrednici i ponekad koriste nisu jako pristojan metode, подделывают pomoći, radni staž im dalje Tako da ako odlučite pristupiti tim profesionalaca, uvijek navedite ихние metode pomoć nezaposlenim u dobivanju kredita.

Kao što možete vidjeti, opcije za nezaposlene još uvijek postoje, naravno, oni sve neprivlačne, ali u nedostatku boljeg, moraju biti zadovoljan s onim što ima. Ali ako vam se baš ne sviđaju uvjeti koje pružaju banke, onda je jedini normalan način da se domogne novca će biti, stari i svima poznat — uzeti parče kod rodbine i poznanika pod časnu riječ ili potvrdu.

P. S. U neformalnom primitak, svakako imaju svoje prednosti i svoje mane, ali ponekad se dogodi da kontra pokrivaju sve prednosti, tako da ako se bavite sasvim je moguće da je vrijedno razmišljati o stvaranju IP. Uspjeh u poslu, i pronalaženju novca:)

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: