Kako stvoriti IP?

IP

IP — to je individualno poduzetništvo. Ona vam je potrebno da opravdaju svoje poslovne aktivnosti. Ako ste мутите ili samo odlučili da potpiruju neki posao, prodavati ili preprodavati proizvode, pružiti različite usluge

— to vam je kao законопослушному građanina morati stvoriti IP.

Ali ne žurite to učiniti, ako je vaš posao donosi mali, promenljive prihod, onda nitko za tobom trčati neće biti, trgovina sebi tiho i mirno spavate. Ali ako je vaša djelatnost donosi veliki iznos, onda prije ili kasnije vas спалят i za vođenje poslovne aktivnosti bez registracije IP nastati administrativne, porez ili kaznenu odgovornost. Poduzetničke je svaka aktivnost usmjerena na sustavno stvaranje profita.

Tako da je postavljanje IP u tom slučaju je jednostavno potrebno više ima niz prednosti. Vi ćete biti u mogućnosti raditi s različitim poduzećima na temelju ugovora, kao i neke tvrtke odbijaju surađivati s uobičajenim fizičkim licem. Vi ćete biti u mogućnosti službeno zaposliti radnika na temelju ugovora. Vaše poduzetništvo da će ući u radni staž, što je pozitivno će utjecati na vašu mirovinu. Svi vaši prihodi će biti moguće službeno potvrditi.

Kako stvoriti IP?

Zapravo stvoriti IP dovoljno lako. Ako ne želite sami u svemu razumjeti, trčati prikupiti različite radova, onda se možete obratiti stručnjacima, koji će učiniti sve za vas.

Osobno bih savjetovao bih vam da iskoristite pomoć specijaliziranih tvrtki. Budući da je stvaranje PI kroz ured će vas koštati samo 3 do 5 tisuća.

Za to je dovoljno zabiti u potrazi za, na primjer, i od mnogih prijedloga, i sami ćete moći odabrati tvrtku za svoj ukus.

U cijenu je uključeno sljedeće usluge:

 • Savjetovanje
 • Priprema dokumenata
 • Prijava nego u ЕГРИП i primitka potvrde
 • Skele na računovodstvo u ИФНС uz dobivanje certifikata
 • Podnošenje zahtjeva za primjenu pojednostavljen sustav oporezivanja
 • Prijava u fond
 • Dobivanje izvatka iz ЕГРИП
 • Izrada tisak

Kako to učiniti sve sami?

Ako ne želite potrošiti novac i navikli da se oslanjaju samo na sebe, onda možete napraviti i sami, za to će vam trebati prikupiti sljedeće dokumente i obaviti sljedeće postupke:

1) Izjavu

Od vas će biti potrebno napraviti fotokopiju putovnice, pripremiti zahtjev za registraciju PI i uvjeravam sve to kod javnog bilježnika.

2) Plaćanje госпошлины

Isto tako morat će platiti госпошлину, to se može učiniti kroz Sberbank Rusije. (oko 800 g.)

3) Podnošenje dokumenata

Morate ići u poreznu ИФНС i podnijeti sve snimljene dokumente: potvrdu o plaćanju carine, Kopiju OIB, zahtjev i fotokopiju putovnice.

Nakon otprilike tjedan dana ćete biti registriran kao poduzeće s jednim vlasnikom ili dobiti odricanje.

Odricanje možete dobiti zbog nepravilno ispunjenih dokumenata, daje netočne podatke, pogreške, kao i ako postoje kaznene evidencije.

Ako je sve prošlo u redu, onda vam mora izdati sljedeće dokumente:

 • Dokaz o registraciji kao samostalnog poduzetnika (ОГРНИП)
 • Obavijest o upisu u poreznom tijelu.
 • Izvod iz jedinstvenog registra državne individualnih poduzetnika (ЕГРИП)
 • Obavijest o registraciji u территориальном tijelo Mirovinskog fonda.
 • Dokaz o registraciji osiguranika u ТФОМС
 • Obavijest o imenovanju kodova statistike od Rosstat.

Pa evo možda je ukratko sve. Mislim da je ukupna slika o registraciji IP imate razvila. Sve ostalo su nijanse, detalji, uzorci popunjavanje izjave i sl. možete pronaći na web stranici Federalne porezne službe, ili dobiti savjet od stručnjaka koji se bave pitanjem registracije individualnog poduzetništva.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: