Kako se oglašavati proizvod na internetu?

Ovaj članak nosi malo generalizirati karaktera i namijenjen je prije svega za one koji su se samo skupili reklamirati svoj proizvod na internetu i ne predstavlja kako se to radi. Dakle, recimo da imate bilo koje robe ili ste se okupili pružiti bilo kakvu uslugu.

Za vidljivost zamislite da ćete prodati «rezervni dijelovi za automobilima». Trebate uz pomoć interneta pronaći ljude koji će svojim potencijalnim kupcima.

Gdje početi?

Ako još uvijek nemate web stranice, prvo, da se isplati učiniti je dati oglas na internetu. Postoji mnogo oglasne ploče većinom su besplatne. Plaćanje korisnik unosi najčešće, kako bi se nekako istaknuti svoj oglas među ostalim, čine ga više do izražaja.

Na oglasnoj ploči. Plaćeni i besplatni mali oglasi.

Oglasna ploča

Tako su besplatne daske обявлений na internetu jako puno, tako da možete iskoristiti različite usluge i rezervirati mali je odmah po više tisuća zajednice. Radi sve to uz pomoć automatskih programa. Jeftin. Trebat će vam samo izraditi opis proizvoda ili usluge, napišite naslov i odrediti kontakt.

Možda je to sve što možete učiniti bez vlastite web stranice, tako da je njegova izrada je jednostavno potrebno.

Osobne web stranice.

Svakako trebate web stranicu ili barem stranica gdje možete pokazati i opisati svoj proizvod ili usluga. Ako ste apsolutno ne соображаете u сайтостроении, možete naručiti web-korisnika u nekom društvu, ili možete rezervirati mjesto kod mene. Na kraju članka ti reći da detalje.

Ako novca ćete potrošiti ne želi, onda možete sami kreirati web stranicu ili stranicu na besplatni hosting pomoću konstruktora «narod.ru» Видеокурсов o tome kako je to učinjeno na internetu obiluje, možete pretraživati ovdje, i već kroz nekoliko sati uspete da napravite svoju prvu je. Ova stranica će se spustiti na početku, kao eksperiment. Ali ako ste ozbiljni o pronalaženju kupaca putem interneta i ostvarivati kontinuirani rad, onda je bolje da odmah stvoriti dobru web stranicu, sa svojim nazivom domene, s jedinstvenim dizajnom, zgodan navigaciju i kvalitetnim sadržajem.

Primjer stranice «rezervni Dijelovi za automobilima».

Primjer stranice auto

Idemo dalje. Recimo stranica (web stranica) već imate. Gdje su fotografije, opis robe i podatke za kontakt.

Sada je potrebno napraviti tako da na vaše stranice su dolazili posjetitelji (promet). Evo nekoliko mjesta gdje oni mogu da se pridruže.

Sada ukratko ćemo govoriti o svakoj.

Tražilice ситстемы.(PS)

Najpopularnija tražilica je Yandex i Google-u, s tim tražilicama ide najviše prometa. Kako bi posjetitelji su se prijavili na vaš web stranice s tražilice, on bi trebao biti najmanje indeksirane, on mora sadržavati jedinstvenu informaciju o vaš proizvod ili uslugu, on bi trebao biti optimiziran pod PS, kako bi posjetili mogu naći na različite pojmove koji se odnose na vaš proizvod.

Ako ste postavili pronaći prvih kupaca što je brže moguće, onda je takav način proizvodnje posjetitelja ne stane. Promocija web stranica na tražilicama (SEO) je to vrlo složen i затратное, kako u financijskom smislu tako i u smislu količine vremena.

Evo na primjer kao što vidite na slici upit «kupiti rezervne dijelove za automobilima». Odozgo i sa strane ide kontekstualno oglašavanje, o kojoj ćemo govoriti kasnije. A pod ppc oglašavanjem su brojne web stranice koje se bore za prva mjesta za taj zahtjev. I da je vaš site je bio na prvom mjestu, ili barem na prvoj stranici ćete morati napraviti veliki posao, potrošiti mnogo vremena i novca i onda je činjenica da ste uspjeli istisnuti konkurenciju.

Tražilica Yandex. Upit «kupiti rezervne dijelove za automobilima»

kupiti rezervne dijelove za automobilima

Tražilica Google. Upit «kupiti rezervne dijelove za automobilima»

kupiti rezervne dijelove za automobilima

Kontekstualno oglašavanje.

Kontekstualno oglašavanje — to je oglas koji se prikazuje u tražilicama i na stranicama tematske web stranice. Takvo oglašavanje zavisi od upita korisnika ili od teme stranice na kojoj se prikazuje.

Postoje dvije glavne promotivne mreže. Od tražilica Yandex -«yandex direct» i od Google-a — «google адвордс«. Što se registrirate, u tim sustavima postavite oglas, odabrati upite na kojim ćete pronaći putem tražilice, izabrali regija, osvježavajuća ravnotežu i pokrenete svoj oglas. Kako će to izgledati možete vidjeti na slici.

Kontekstualno oglašavanje «Yandex direct».

Контекстна oglašavanje

Kontekstualno oglašavanje «Google адвордс».

Контекстна oglašavanje

Plaćanje u kontekstualnom oglašavanju se događa za klikove. To jest, vi plaćate samo kada korisnik klikne na vaš oglas! Cijena po kliku ovisi o jako puno faktora: skupoća temu, konkurencija, regija, mjesto reklama i sl.

Тизерная oglašavanje.

Тизерная oglašavanje (тизерка) tekstualne oglase sa slikama. Pomoću тизерной oglašavanje često se oglašavaju upitna usluga, uglavnom s plaćanjem sms-a, ali i tu je тизерные mreže usmjerene upravo na pravi robe i usluga. Plaćanje se također kao i u kontekstualnom oglašavanju — po-kliku sučelja. Primjer тизерной oglašavanje na slici.

Primjer тизерной oglašavanje.

auto тизерка

Banneri.

Banner — to je slika sadrži link na web stranice. Banneri su Statički (jedna slika bez prometa), GIF(nekoliko slika koje slijede jedni druge) i Flash (napredniji, sadrže animacije efekti) Kako izgleda normalan statični banner što je prikazano na slici.

Statični banner.

Statični banner

Objavljivati oglase moraju na tematskim web-lokacijama. Ako prodajete «rezervni dijelovi za automobilima» u skladu s tim stranice potrebno odabrati auto temu.

Plaćanje po banneri mogu biti sljedeći način.

Prva opcija — plaćate prikazivanje bannera u određenom vremenskom razdoblju. Onda tu stavite banner, platiti webmaster za mjesec dana određeni iznos, bez obzira na to koliko je puta na njega кликнут.

Druga opcija — vi plaćate određeni iznos za broj pojavljivanja, kao što želite da se vaš banner vidjeli 100 000 ljudi. Morate odabrati prikladne za djecu s potrebnim brojem posjetitelja, ovisno o tome koliko brzo želite štrajk kupaca. Na hyped stranicama je broj pojavljivanja imate možda otići i za jedan dan.

Treća opcija — vi plaćate samo kada netko klikne na banner, to jest, također kao i u kontekstualnom i тизерной oglašavanje. U tom slučaju, bez obzira na to koliko je vremena visi banner, koliko je imao pojavljivanja oglasa, plaćate samo za klikove na njega.

Cijena bannera ovisi o njegovoj veličini, vrsti (statički, гиф ili flash) od položaje na stranicama web majstori, od teme, pa i u skladu s tim o kvalitetu, u tijeku i раскрученности mjesto na kojem želite postaviti banner.

Napraviti jednostavan ili гиф banner možete sami uz pomoć programa photoshop, ako ne poznajete možete naručiti slobodnjacima banner bilo koje složenosti.

Kako da stavite banner na stranicama možete samostalno obratiti administratoru stranice, obično na svakom норальном stranici postoji kontakt. Kao i zatražiti pristup statistikama posjećenosti ako ona nije otvorena, pitati prometa: spol, dob, regija i. d. Ako nemate želju za samostalno pregovarati s vlasnicima web-mjesta možete iskoristiti posebne usluge, kao na primjer «rotaban.ru» Za svoje usluge su uzeti mali postotak, ali vas ne puno komplikacija i mogućih problema.

Članka.

Ovdje je sve vrlo jednostavno. Vi ste napisali reklamni članak o vašem proizvodu ili usluzi. Pronađite odgovarajući tematski site i za određeni iznos, ovisno o kvaliteti web stranice, objavite članak na web stranici sa linkom na vašu web stranicu. to možete učiniti kako samostalno tako i s posebnim uslugama.

Društvene mreže.

Društvene mreže — to mnoštvo živih ljudi, koji su u stanju, ne samo za razgovor, ali i kupiti. Najpopularnije socijalnu. mreži to je moj svijet, vkontakte, kolege, фейсбук, visokotonac.

Primjer. Grupa u kontaktu.

Grupa u kontaktu auto

Kako oglašavati svoje proizvode na društvenim mrežama, morate stvoriti grupu, ili jednostavno prikupiti jako puno korisnih prijatelja, odnosno one koji su po vašem mišljenju može zainteresirani svoje ponude. Kako to učiniti — tema obavili razgovor o kojoj ćemo govoriti drugi put.

Video na Ютубе

Dobar način za oglašavanje proizvoda, direktno zavisi od samog proizvoda i kvaliteta videozapisa. Za stvaranje videozapisa možete uputiti na odgovarajuće tvrtke koje se bave ovim profesionalno, bilo pronaći talentirani freelancer, na primjer ovdje. Video snimka mora biti nužno kvalitetnim i on bi trebao da se kao ljudi i izazvati želju podijeliti s prijateljima. Link na svoje web stranice i opis proizvoda možete ostaviti ispod videa.

Pa da, da sumiramo

Imate nešto za prodati? Zatim:

1) Radimo oglas i pokreće ga na daske

2) Stvaramo web stranice

3) Dati kontekstualno oglašavanje

4) Staviti тизерную reklame

5) Postavite bannere na tematskim stranicama

6) Pišemo i stavite nekoliko promotivnih članaka (možete koristiti usluge copywriters)

7) Stvorili nekoliko stranica u socijalnu. mrežama, stvaramo grupu tip prijatelja, ispraviti.

8) Radimo movie, опубликовываем na Ютубе

9) Vadimo promet (tu vjerojatno ćete morati koristiti usluge stručnjaka ili potrošiti puno vremena da se bave širom sebe)

U to možda i zaustaviti. Naravno bilo koji oglas se isplati novac, što više uložite u početnoj fazi u promociju svojih web stranica, još više u budućnosti dobiti povrat. Glavna stvar je da radi mudro i oprezno i ne razbacivati rubalja za ništa.

p. s.

Možete naručiti detaljne savjet od mene. Ako već imate web stranicu, onda ću vam dati određene preporuke za njegovu optimizaciju, razvoj, dizajn, navigacija, promotivnih strategija i sl. Ne opće savjete, a određeni korak po korak upute i odgovoriti na sva vaša pitanja. Cijena savjetovanje 1000 r.

Također možete naručiti imam web stranicu. Cijena web stranice od 12 000 kuna. Cijena web stranice, posjetnice od 4000 kuna.

Imam brojne projekte na internetu, kao informacijsko-zabavnih mjesta, kao što su super-mens.ru na kojem ste sada, tako i komercijalnih projekata u različitim smjerovima.

Obratite se u «kontakti»

S poštovanjem, Dmitrij. Autor stranice super-mens.ru

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: