Kako pravilno odabrati banku za kredit?

Sve banke natječe vikati: — Uzmi novac kod nas!

Ali, kako odabrati u koga, zapravo je bolje dobiti kredit?

Vrijeme je novac

Kako pronaći «svoje» banke, potrebno puno vremena i truda. Međutim, vaš posao je više nego isplatiti. Uostalom, promjena kamatne stope na kredit za svaki stoti udio posto ima svoj materijalni izraz, pogotovo ako se radi o velikom iznosu.

Prvi korak koji trebate učiniti je odrediti tip kredita:

• express,

• zahtjev,

• auto,

• hipoteka, i tako dalje.

Kod mnogih i s tim se pojave teškoće.

Na primjer, planira se kroz mjesec kupnja veliki i skupi plazma panela. Međutim, umjesto toga, da bez nepotrebne žurbe odabir banke za potrošačkih kredita, prikupiti potrebne dokumente i potpisati ugovor, potrošač vuče do zadnjeg, i dan prije kupnje juri uje express kredit. Prije nije mogao, nekad, on je zaradio novac! A ono što je i bez toga kupiti skupo će koštati na deset-petnaest posto više u izračun ne uzima.

U potrazi za vođu

Za to nalazimo na internetu popis kreditnih institucija koje rade u vašem selu.

Dalje, prelazimo na jedan od analitičkih web stranice, na primjer, bankar.ru, i gledamo ocjene banaka o potrošačkom kreditu. Trebate odabrati iz banaka, podnesenu imate, onih koje će biti najbliži vrhu rang. Predodabir će se održati tri banke, to je dovoljno.

Zašto mi vođe?

Postavlja se pitanje, a što oduzeti banke s rejtingom, može, ima i takvih, kod kojih je ocjena niža, a uvjeti su bolji? Zapravo, borba između banaka za vodeću poziciju ide stalno, a da bi pobijedio, potrebno je: s jedne strane smanjiti ili barem da neće podizati kamatne stope, a s druge pojednostaviti postupak registracije. Samo što nam, potrošačima, koji se biraju banke za kredit i treba.

Paket dokumenata i zahtjeva za dužnik

Imajte na umu da što više temeljitu provjeru prođete pri kreditiranju i od veći paket dokumenata od vas zatraži, više isplativo će kredit. Odnosno, ako je za izdavanje potrošačkih kredita trebati samo putovnica, nizak postotak može i ne čekati.

Isto vrijedi i za softver: zalog i jamstvo. Ako ih nema, rizik bez povratka kredita raste, a s njim i kamatna stopa.

Svaka banka nudi nekoliko vrsta kredita, odaberite onaj koji odgovara vašim željama. Recimo, to je potrošački kredit s jamstvom fizičke osobe.

Pa, соблазняйте mene

Sljedeća faza, posjetili web stranice odabrane vođe. Gotovo sve banke nude iskoristiti kredit kalkulator. On će vam pomoći odabrati pravu banku za kredit. On radi samo. Unesite željeni iznos, vrijeme trajanja kredita i dobiti iznos mjesečne uplate i ukupnu prevelik plaćeni iznos po ugovoru. Ako nema kredit kalkulator je moguće poboljšati uvjete nazovite besplatnu liniju. Razgovarajte s slatka djevojka, poslušajte što ona govori, postavite pitanje.

Sasvim srama

Morate biti sigurni da su u potpunosti shvatili situaciju. Uzmi i pisati podatke o tri odabran banke: kamatna stopa, dostupnost, ili za dodatne provizije (ovdje treba biti posebno pažljiv, jer neke banke, mami niskim kamatama, najveći dio novca dobili upravo od provizije), dostupnost, ili za osiguranje, mjesečnu isplatu kredita, a ukupan iznos preplate sa svim plaćanja, osiguranja i provizije. Ako vam nešto nije jasno переспросите, loše objašnjavaju, provjerite još jednom. To je njihov posao i novac.

Sada ste spremni da napravite izbor. Nakon što je proveo sat vremena, vi ćete biti u mogućnosti uštedjeti pet, deset, petnaest tisuća rubalja i više. Sve ovisi od iznosa nastalog tobom zajma. Slažem se, zaraditi čak pet tisuća po satu rada, prilično dobro.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: