Kako postati zastupnik u Dumi?

U Ustavu (postoji takva knjiga, u svakoj zemlji, osim ako netko nije svjestan) rekao da je ugurati u poslanici Državne Misli može svaki mangup, koju je već svoje 21. godine i koji je državljanin Ruske Federacije.

I još uvijek je potrebno stalno boraviti u Rusiji. Zastupnik ne može postati zatvorenik (tj. onaj koji je na izdržavanju kazne u mjestima udaljenim) ili недееспособный građanin.

Isto tako, ustav je rekao da je zamjenika Državnog Misli – to nije sreća, nego rad. To jest, saborski zastupnik ne može nositi više nema dopunskim aktivnostima. Sve, onda dozvoljeno je učiti, bave znanošću i kreativnošću. Drugim riječima, kombinirati profesiju zamjenika može biti samo od struke nastavnika, znanstvenika ili vani, zabavljač kazalište i kino.

Pretpostavimo da Ste lijenčina i ne хапуга, a zapravo vam za moć sramota, ali istovremeno i svih njenih stanovnika. I spasiti domovinu, želite to postati članica. Da je isto, onda uoči izbora u zakonski rok dođite u predizbornoj proviziju i poslužite izjavu kao самовыдвиженца. Također, od Vas se može propisati neki blok ili politička stranka.

Nakon što vaš zahtjev je prihvaćen, možete početi agitirati za svoju kandidaturu sve nadolazećeg bake, дяденек i тетенек. Dobar argument uznemirenosti, kao što praksa pokazuje, služi svežanj heljda, piletina i boca votke. Poželjno je sa svojim portret na лейбе. Istina, narod danas spretan, a ne na činjenicu da je usvajanjem svoju водочку pod heljda s piletinom, birači će bježati staviti masne kvačicu ispred Vašeg imena na listama. Jer ne jedan okidač distribuciju i соточку zaliti.

Može se rastrgan u poslanici, a ne kao самовыдвиженец, a kao predstavnik stranke. Na Primjer, «Jedinstvena Rusija». U tom slučaju, potrebno je doći do njih u ured i podnijeti izjavu o pristupanju. A kad vas će, potrebno je da će pokušati na svaki mogući način podsticati vlasti, seksualno оттопыривать stražnjicu i ići vjeran tečaja stranke. I to se tiče ne samo da EP, ali i bilo koji drugi. Na kraju, ako vam se posreći, ako Ste u mogućnosti dobro «подмазать» koga treba, Vas mogu i iznesu kandidatu. Ali konačnu odluku o kandidaturi će prihvatiti SEBE, to jest, Vladimir Владимирович. Tako da, pokušajte imati kristalno čistu prošlost i sadašnjost.

Možete stvoriti i vlastitu stranku. To je put za one koji vole rješenja teže. Osim vlastitog programa, osobno morate imati izvanrednim лидерскими sposobnostima, cinizma i беспощадностью do neprijatelja. A neprijatelji će postati gotovo sve oko sebe.

Osim «borbe» osobina, morate biti u mogućnosti povezani govoriti, ne samo o bab i spašavanje (birači sada veseo i переборчивый). Treba imati располагающую na sebi fizionomiju. Pa, i, naravno, u svakom slučaju, ima u džepu samo учительскую plaće, u Misao ne проберетесь ni-kada. Kako bi bilo dobro da niste rekli o svijetlu budućnost, čak i gore okidač treba za nešto kupiti. Da ne spominjem druge atribute predizborne tvrtke. Pogotovo, ako Ste самодвиженец. To znači da u većini slučajeva morati napraviti glasački polog. Ukratko, treba jako puno novaca. I nakon što je takav iznos na rukama, ja ne bih парился, a свалил u topli rub вялиться na suncu na obali oceana do kraja svojih dana ili mirno živio životom prosječnog podno milijardera.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: