Kako postati tattoo majstor

Zujanje tetovaža-pisaći stroj i ujednačen broj igala, загоняющих nove svjetove i likove pravo pod kožu svoga novog klijenta. Nekoliko sati rada – i tvoje remek-djelo je procvala u svijetle boje na tuđim leđima. Ti si davno o tome sanjao. Pretvoriti u ljudsko tijelo u platno i pretvoriti ga. I ako si čekao znak za početak – to je on.

Postati tattoo majstor stvarno nije lako. Možete lako označena kao «Strijelac-портаком», koji možete бахнуть жженкой kupola na leđa za bocu piva. Da se probiju od fukara бездарных кольщиков u elitni umjetničke tetovaže treba jako puno vremena i vještine. Nisu svi isti ti odmah.

Zanimanje majstor — jedna je od najstarijih na zemlji. Drevni samo zanimanja lončari i prostitutke, ali o tome kasnije. Tetovaže su radili svećenici, kraljevi i vladari drevne države, članovi tajnih organizacija i društava. A sam proces pretvorio u pravi ritual sa распеванием uroka, i posvećenje, nova tetovaža. Danas sa ovim mnogo lakše i tetoviranje smatra kao umjetničko kontra i suvremene umjetnosti, a to znači da je zaposjednete mogu i obični smrtnici poput nas.

Moraš lijepo crtati. Shvatite, dakle, da li crtež u универе na poljima će biti malo nije dovoljno. Za stvaranje remek-djela mora se imati barem malo umjetničkog obrazovanja. Štoviše, nije nužno završiti institute of arts. Kako kažu mnogi majstori – dovoljno je znati osnove crtanja i slikanja, a dalje sve zavisi od tvoje fantazije i redovite prakse.

Glavna stvar ovdje – vlastiti stil. Nikada ne перерисовывай «гугловские» skice, davanje svoje za svoje. U svijetu tattoo majstora to je «западло». Koliko visoko ste onda nije uskrsnuo u svojoj vještini, pokornička plagijat među «svoje», već jedva смоешь. Možete koristiti tuđe skice, da bi razumjeli stil umjetnika i donijeti nešto od njega svoj, ali pobijediti takve tetovaže pod svojim imenom ne može nikada.

Kada ste već raste od razine pećinske umjetnosti trogodišnjeg djeteta, to je vrijeme za prelazak na specijalizaciju. Tattoo saloni vrlo cijenjena majstora različitih žanrova tetovaža i uzorak u cjelini i u salonu, obično, ide ekipa od majstora, posjeduje različitim stilovima za svačiji ukus klijenta, da se međusobno nadopunjuju. Дотворк, realizam, old-school – ništa. (samo u upitniku tako ne указывай, posjedovanje normama engleskog previše u cijeni) U tom salonu klijenti mogu obaviti posao apsolutno bilo kojeg stila. Da, možeš posjedovati svim sortama umjetničke tetovaže i to je u redu, ali još uvijek u kojoj od njih si samo trebao biti bog.

Što ako sam pitati vas сымпровизировать tebe na papiru? Misli su jasne kao list pred tobom. A to je važno, jako važno. Saznajte kako se improvizirati, vrlo često klijenti pitaju za tebe donijeti nešto posebno cool osobno od tebe, i oni imaju u vidu ne daisy u kutu i plašljivi potpisom, a istinski profesionalni program koji će to svojim rukopisom, na kojoj tvoju posao uče na tijelu.

Ti si već potisnuta Van Gogh, Da Vinci i svih drugih ультраох*енных slikara. Eto vrijeme je da isprobate neki drugi platnu – kožu. Ovdje već, stvari su puno ozbiljnije. Činimo grešku na posebno zahtjevnog klijenta i рискуешь do kraja dana žuriti od mračnih uličica i gledati u okance pri svakom sumnjive šuškanje. Pa ili оплатишь brisanje iz vlastitog džepa.

Tako da to bi bilo lijepo učiti od svojih budućih kolega. Nije svatko ima prijatelja majstor, koji će pokazati što je što i reći klijentima tvoje ime. Tako tečajevi umjetničke tetovaže. To je nezaobilazna, jer potvrda tih tečajeva i daje pravo povrijediti ljude. Svi saloni u koje ćeš se zaposliti se, te je pitao o ovom невзрачной papir.

Tamo ti je sve, a sve će vam objasniti. Kako izabrati mašinu za tetoviranje, kako ga sastaviti, prilagoditi dubini od igle, kao i raditi na ljudskoj koži i kako se pravilno заживлять tetovažu. Tamo vas naučiti i visoko profesionalnim kvalitetama татуировщика – tipove kože, odabir pigmenta za različite vrste radova, odabir igle i opreme za pisaći stroj, dezinfekcije i drugim bitnim aspektima nanošenje tetovaže. Moram se prisjetiti tečaj učionicu biologije. Znam mjesto u vene i arterije moraš bolje nego «ультры» za Рошана u omiljene «Дотке». Согласись, neugodno izgledati kada ste slučajno пробьешь сонную arteriju jedan od svojih klijenata i зальешь krv na podu salona.

Odmah pobijediti tetovaže na ljudima ti nitko neće dati, a ići noću u lov radi «materijala» — to je vrlo riskantno. Pa za takve početnike kao što si davno izumili sintetičku kožu. Više ne morate začepiti svinja i mačaka-sfinge prijatelja, kao što su to činili čarobnjaka do tebe. I портаков u tvojoj karijeri će biti znatno manje. Naravno, sve jauk, grčevi i tjeskoba tvoga mučenika, to neće pokazati, ali da biste dobili ideju kako i gdje god možeš. To je isto i iglu потренируешься prilagoditi, i pigment zaustavi размазывать.

Ako ti se ipak uspio pronaći majstora koji je doveo iz tebe ovog iskusnog majstora – radujte se. Pola posla. Постигай njegovo iskustvo i ne smiješ ni od. Sama znas, u praksi se često otvara se ono čega nije bilo u udžbenicima. Alergije na različite pigmente, na primjer, ili tetovaža na licu mjesta родимого mrlje. Majstor popularno пояснит vrijedi li uopće uzet za takvog klijenta i kako bi se izbjegle neugodne posljedice.

Pronaći čarobnjaka — velika sreća ne samo zato što je vrijedan iskustvo i znanje. On može pomoći organizirati tvoju guzicu i krive ruke u udoban салончик, s ugodnom plaćom i lijepom djevojkom otići. Tamo ćeš čvrsto ukorijeniti i početi karijeru.

Usput, o карьерном rastu. Kada si зарекомендуешь kao izvanredan majstor i talentirani umjetnik – možeš zamisliti svoj salon tattoo konvencija. Na konvenciji se okupljaju najbolji umjetnici iz cijelog svijeta, pravi bogovi tetovaže ravno s Olimpa i Asgard, tako da ako je tvoje rada pobijediti u barem jednoj kategoriji – sponzori neće vas čeka. I osim bruto protok kupaca, imaš još i džepovi puni kukuruza бакнот, koji čine tvoje postojanje zadovoljstvo bez stresa. Ali to nije tako jednostavno kao što misliš – jednog talenta malo, morat će uložiti puno truda i samo-majstorstvo za postizanje tog cilja. Da, i samo tako pobijediti tamo ti nitko neće dati.

Zaključak. Postati татуировщиком realno je čak i za prosječnog građanina naše ogromne domovine, ali za to će trebati puno vremena i vlastitih napora. Počevši od učenja uzorak i na stvaranje remek-djela izravno na ljudskoj koži. I ovaj rad također nije najjednostavnija i халявная – jedan razgovor može trajati i do 6-8 sati za redom, tako da je strpljenje i brzinu zatvarača također, ne zaboravi. Ali ako si već odlučio i ništa ne jamu tebe s odabranom putu – дерзай. I da će stići s tobom pigment, mladi падаван.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: