Kako odabrati poslovnu ideju?

odabrati poslovnu ideju

Pa da guy, odlučili da potpiruju neki posao? Točno, davno vrijeme, koliko se može orati na načelnika za негритянскую plaće! Treba već da se oslobodi od ovog клоаки i početi normalno zarađivati novac, a ne za obaranje stalno samo denar.

Koji posao se otvori? Izbor ideje

Ni za koga nije tajna, da je svaki posao počinje od ideje!!! Evo što je najvažnije, evo od čega zavisi uspjeh ili neuspjeh. U lošem ideju koliko ne вбухивай tijesta i snaga ona još uvijek ništa ne donosi. Ideja bi trebala biti svježa, nova i jedinstvena! Ali to ne mora biti nekakav novi proizvod ili usluga. Jako puno ovisi o mjestu, od teritoriju. Nešto uobičajeno i svima poznato, ali je na pravom mjestu i u pravo vrijeme – i sve безбедное budućnost vam je osigurana!

Uopće s izborom ideje za posao je uvijek problem. Sklapa se osjećaj da je sve što možete je da se s već gore, ali kad saznate da je neki okvir zaradio milijune prodajom nekakvu самодельную gluposti, onda shvatite da ipak ideje još ostao! S njim samo treba prije додуматься od ostalih:)

Obično poslovne ideje leže na površini ih samo treba primjetiti vjernim okom, ali ispada da je to vrlo teško učiniti, baš kao i pronaći stvar na najistaknutije mjesto…

Samo budite pozorni na svijet oko nas, do ljudi, do problema robe i potrebe. Kao i do svog geografskog položaja. Onda da ne žure na jednom mjestu, može попереть u drugom, o tome mora imati na umu i ne zaboraviti!

Vrag je u detaljima

Kada je ipak u svoju svijetlu glavu dođe super, sjajna ideja, prije svega залезьте internetu, moguće je da je ona već davno netko je zauzet. Ili je vaša ideja, na primjer, može razbiti o nekom mala nijansa. U zakonodavstvu, cijeni prijevoza, uređenju i u bilo čemu. Postoje problemi koji se mogu riješiti, a ima i onih koji su na vašoj ideji najprije će staviti na križ.

Naravno, vjerojatno će izračunati da попрет a što ne, gotovo je nemoguće! Posao — stvar je nepredvidljiv. Može se samo predvidjeti i eliminirati rizike. Vrlo često se ispostavi da je genijalni ideje, koje na prvi pogled, jednostavno su osuđeni na uspjeh – s praskom ne uspiju, a apsolutno besmislene i glupe čine njihovih autora milijardera. A takvih je primjera dosta…

Ne slušajte skeptika i pesimista

Nikoga ne slušajte, ako ste sigurni u svoje ideje – zakon. Onda oni koji se smijao na vama će plakati. Bolje ne podijelite svoje misli s prijateljima i poznanicima, oni su najvjerojatnije će vam reći da se kod vas ništa ne radi, a da je vaša ideja jednostavno tužno aktivnosti. Zašto vam je u početku postaviti sebe na propast? Učinite sve što je u mirno.

Ako želite saznati nikakve relevantne informacije, osim prijatelja ima mnogo drugih izvora, gdje možete pronaći sve što vas zanima.

Posao za dvoje, a vrijedi

Tako da nije potrebno završiti posao za dvoje! Vrlo rijetko, u takvim situacijama s dva nadređenima je sve ravno i glatko, prije ili kasnije se počinju pojavljivati razlike, raspodjela odgovornosti, novca na kraju. Upravljanje poslovnim zajedno isto što i voziti, gdje su obje će sjediti u stolici, jedan će voditi, a drugi vrše pritisak na pedale i prebaciti скоростя. Pa gazda mora biti jedan, a svi ostali njegovi pomagači. Jedna glava je dobro, dva je bolje, samo u slučaju kada je jedna glava glavna, a druga pomoćna)

Također, važno je, kao što ste postavili za svoju budućnost poduzetništvo, ako ćete stalno ubiti sebe misli da bez početnog kapitala i pravim vezama ništa ne postići, tako da vas ništa ne događa! To su sve isprike za one koji ne želi nešto promijeniti. Naći hrpa izgovora mnogo lakše nego malo mogućnosti.

A ako si dobio dobar sjemenskog kapitala, onda se ne isplati da ga вбухивать u cijelosti odmah u neko djelo ili proizvod. I ne treba da se penju bez veze ne u svoje šupalj, tamo gdje je sve već поделено, još uvijek ne daju mogućnosti napraviti konkurenciju.

Pa i ne zaboravite da je posao potreban kako bi zaraditi novac, a ne da zavaravati svoj ponos i понтоваться pred djevojkama) s vremena na Vrijeme susrećem kao понторезов koje govore sve o tome, koje su strme biznismeni, a zapravo je njihov posao donosi im manje nego što zarađuje nastavnici u srednjoj školi:)

Tako da nikada ne понтуйся i ne reci da si dobro! Vjeruj, to još uvijek nitko ne provjerava i prije svega, tvoji prijatelji… Sreće i uspjeha tebi!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: