Kako ne biti uvrijeđen na ljude?

ображений

Ljutnja je ljutnja usmjerena prema unutra. Što znači da раздраженны, ljuti ste, želite da se od zlostavljača, sve je bilo vrlo loše, želiš mu sve najbolje problema i ponekad čak i smrt.

Ali ovaj cijeli film se выплескиваете na njega, a usmjeriti prema unutra. A to ima vrlo negativan utjecaj na vaše mentalno zdravlje i svoju dušu izjeda iznutra.

Ljutnja je vrlo neugodan osjećaj i nešto slično sa zavišću osećate. I od nje potrebno je eliminirati ili barem nekako pokušati oslabiti njen destruktivni utjecaj. Više da se uvrijediti ljude apsolutno je besmisleno, ti si tim nikome ništa ne докажешь. Nitko vas ne razumije osim tebe samog.

Čovjek vrijeđa kada smatra da se prema njemu tretirana nepravedno. Na primjer, kada netko nije napravio što se od njega čekali. Ili obrnuto, da je učinio ono što se od njega ne očekuje. Rekao je neki neugodan komentar o svom izgledu, lambasted obavljen posao, našalio nad vama pred gostima i sl. Razloga može biti mnogo, ali je jedina stvar koja ih ujedinjuje ono što je po vašem mišljenju, nasilnik je nešto krivo, nije tako, kao što je trebao napraviti. Najčešće se u ulozi prijestupnika naravno djeluju najbliži i najdraži ljudi. Uostalom, oni su trebali učiniti sve kako želite.

Pa, mislim zašto se javlja ljutnja ste shvatili, onda sada se okrećemo našem glavnom pitanju:

Kako naučiti da se ne zamjeriti na ljude?

Svatko ima svoj nivo обидчивости, postoje ljudi koji su vrlo rijetko zamjeraju, a ima i onih koji vrijeđa se na različite gluposti, sve se osvrće riječ, mali komentar i sl.

Apsolutno nije važno teško uvredljiv ili ne. Sljedeći put kada vas netko обидит, pokušajte shvatiti zašto je ono što je ovaj čovjek učinio za vas uvredljivo! Ako vam nešto rekli, razmislite zašto vas to uvrijeđen? Ono što je rekao istina ili ne? Ali ono što je najvažnije, pokušati shvatiti što je htio od toga će se vaš zlostavljač! Možda mu je samo htio pomoći i ukazati na neke svoje nedostatke i sl. onda je u tom slučaju potpuno je besmisleno da se to zamjeriti, jer čovjek nije želio reći ništa loše i kako više ne želi vas povrediti.

A ako je vaš zlostavljač je rekao ili nešto učinio, da bi nekako самоутвердиться, da se pojavi pred drugim u bolje svjetlu, stavljajući sebe iznad vas i svakim način vas poniziti, onda je to već sasvim druga stvar. U tom slučaju morate odgovoriti i staviti zlostavljača na mjesto. On je ušao u odnosu na vama je krivo, a za svoju istinu uvijek treba biti u stanju ustati. Evo na primjer u zatvoru uopće ne postoji takva stvar kao što je uvrijedio, postoji samo humiliated, vrijeđali. A za vrijeđanje u svoju adresu, morate tu osobu kazniti, svakako morate odgovoriti — i fizički.

Naravno pobijediti njuškom netko od njihove obitelji ili svoju djevojku vjerojatno neće biti, ali i ne treba šutjeti! Ako su vas uvrijedili (vrijeđali) krenulo je krivo onda reći o tome. Uputite i dajte svoje nezadovoljstvo malo, a odmah u bilo koje vrijeme. Ako su vas uvrijedili kada je vani, onda se može govoriti nakon toga, kako će ići. Smatrate da se prema vama postupio nije fer? Reci to! Objasnite im da vam to bilo neugodno i da tako ne treba i više toga ne bi trebalo ponavljati.

Ako vaše предъявы će biti utemeljena, onda svaki normalan čovjek, a još više blizak — извинится i sljedeći put tako ne će učiniti, znajući da vam to frustrirajuće i razočaravajuće. Ako vam ta osoba ne razumije vaše riječi i ne vidi svoje «jata», možda vam samo stoji prestati s njim razgovarati.

Kada čovjek vrijeđa, onda je to odmah postaje vidljivo na njegov izraz lica i po ponašanju. Obrazi надуты, kutovi usta gledaju prema dolje, te su opuštene oči na svaki mogući način izbjegavaju poglede zlostavljača. Nakon što je, oštećenih спалился prije обидчиком, od drugog treba predloženi pitanje » jeste li se uvrijediti?» I na to pitanje treba predloženi odgovor «Ne, nije uvrijeđen». Naravno takav razgovor ni za što obično ne dovode. Iako, naravno, nitko se ogorčeni priznati ne želi. Uostalom, biti uvrijeđen — nije cool i sramotno!

Na mjestu zlostavljača ne treba pitati «ti Si uvrijedio?» Zašto? Ako je to tako vidi. Najbolje je pitati u dobroj formi » vidim da sam te nečim uvrijedio, reci, da ja ne mogu razumjeti?»

A na mjestu обиженного ne treba reći «ne, nije uvrijeđen» a treba reći «Da sam uvrijeđen, zato što si učinio nešto…. rekao je tako …. i tako dalje» Ili ako ne želite priznati da su uvrijeđeni, može se reći ovako: «Ne, ja nisam uvrijedio, mi se nije svidjelo, kao što si rekao je tako napravio… …. i tako dalje » A općenito je bolje ne dovesti situaciju do takvog stanja, a govoriti treba sve odmah i na vrijeme.

Tako da nemojte se uvrijediti ljude, s njima treba govoriti ili odmah pobijediti u lice. Vjerujte mi to je puno bolji nego pohraniti unutar sebe te vražje pod nazivom — ljutnja.

P. S. Usput djevojke mogu koristiti djelo za manipulaciju svojim ljudima. Ljutnja uzrokuje osjećaj krivnje kod čovjeka, koji je uvrijeđen, a slatka djevojka походив malo tmurno lice i izgradnjom обиженные oči, može вытрясти iz svog zaručena sve što joj je potrebno:)

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: