Kako naučiti svirati gitaru za jedan mjesec?

Kako naučiti svirati gitaru

Mnogi ljudi odustaju od ideje učiti svirati gitaru. Najčešće se to događa zbog toga što im se čini da je to vrlo teško palo, koji još i oduzima puno vremena. A, u nečemu su u pravu.

Ja sam u svoje vrijeme naučio više-manje pristojno svira gitaru samo za 5-6 mjeseci. Takva vremena mi treba, jer nitko nije htio me poučeni i potaknuti neke korisne značajne stvari. Ipak, uspio sam, kako mi se čini, naučiti svirati gitaru dovoljno dobro (igram već devetu godinu), da kažem u ovom članku o tome kako brzo i učinkovito naučiti svirati gitaru samo za 1 mjesec. I već sam naučio uz pomoć ove metode dovoljan broj ljudi, da bi bili sigurni da je metoda radi!

Postoje tri osnovna pravila kojih se treba pridržavati, ako je vaš cilj — brzo i dobro naučiti svirati gitaru:

Idemo po redu razmislite o ovih pravila.

1.Prvo i najvažnije pravilo za naučiti svirati gitaru brzo – to je dostupnost, ili za vlastite gitare. Svoju gitara potrebno je, prije svega, kako bi već od prvih minuta treninga početi polako naviknuti na jednom instrumentu. Osim toga, vidi gore navedeni predmet br 3. Svira gitaru u prvo vrijeme potrebno gotovo svakodnevno.

Bolje da gitara je uvijek pod bočno, jer ako gitara nije vaše, možda je potrebno čovjeku koji je dao da ga igrati. U tom slučaju u nastavi će početi stanke i prisiljeni zaustaviti. Cijene za gitaru se kreću od 1000 rubalja za alat do 40 000 hrk i veći. Za učenje možete kupiti gitaru lakše i jeftinije. Još uvijek je bilo razlika u zvuk gitare, kvalitete izrade i druge nijanse možete uočiti, dok to nije u mogućnosti. To zadovoljstvo će koštati oko 1500-2000 eura.

2. Potrebno je staviti na gitaru najlon žice. Žice su različite. Tanke, debele, željeza, najlon i tako dalje Govoreći jednostavnim jezikom, vi kao početnik gitarista, potrebni su vam takve žice, koje su stavili bi najmanji štetu svojim слабеньким dok prste lijeve ruke. Stoga je izbor jasan – najlon. S umu najlon žice poput ribarske liniju. Možete ih kupiti u bilo kojoj glazbenoj trgovini bez problema. Približna cijena od 120 kuna po kompletu.

Za početak će i draga žice. Zamolite prijatelja-glazbenika pomoći preurediti žice i naštimati gitaru, jer sami ste u prvo vrijeme nositi s ovim zadatkom, najvjerojatnije, neće biti u mogućnosti. U principu, može se koristiti ne samo najlon žice, ali i, primjerice, željeza. Ništa strašno se neće dogoditi. Evo samo u tom slučaju, morate stalno izdržati bez problema i sa vremenom ne sasvim laganu bol u prstima lijeve ruke, kada će se igrati na gitari. Po mom mišljenju, trening ne bi trebalo isporučiti dodatni nemir, tako da žrtva u ovom slučaju će biti besmisleno. Uzeti najlon žice i ne pate!

3. Treće pravilo je vrlo jednostavno – igrajte na gitari svaki dan! Stvar je u tome da mi je nekoliko puta morao vidjeti takvu sliku, da je osoba koja je prilično uspješno je počeo svirati gitaru u roku od 1-2 tjedna, na snazi je bilo okolnosti prestao trenirati. Rezultat je učenik nije postignut postavljeni cilj i samo je dao svoj novac za obuku uzalud.

Ne dozvolite sebi da prestanu baviti ili uzeti stanku tijekom prvog mjeseca nastave. Igrati po mogućnosti svaki dan! Za 15-20 minuta. Najbolje od svega dva-tri aktivnosti, na primjer, deset minuta popodne, deset minuta navečer, a pet minuta prije spavanja. Zahvaljujući stalnim trening ne po skokovi i granice moći promatrati dinamiku vašeg napretka. Nakon što je potreniruetes jedan mjesec, nestane potreba nužno svirati gitaru svaki dan, jer svoje prste zapamtiti sve potrebne stvari da čak i nakon duge pauze prisjetimo prave melodije.

Ostvarite jedan važan trenutak – nećete biti u mogućnosti da se osjećaju puno radosti u prvi mjesec svira gitaru. Bit će malo nervozno, malo nejasno, malo teško. Ali gotovo svatko može naučiti svirati gitaru samo za jedan mjesec. Za to treba poštovati tri pravila i ne paničariti, ako ništa drugo ne uspije.

Ubrzo, ja ću postupnu i razumljive upute za učenje svira gitaru samo za 1 mjesec. Koristeći ove upute možete sami naučiti igrati, i ne troši svoja sredstva na репетиторов.

 

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: