Kako koristiti elektronički novac?

elektronički novac

Odlučio nešto reći o elektroničkom novcu, jer oni svake godine uživa sve veću popularnost. I usput, ne спроста! Uz pomoć elektronički novac može obavljati različite operacije.

Na primjer, obnovili ravnotežu telefonom, plati komunalije, internet, nešto kupiti u internet trgovini, naručiti jelo i još mnogo toga… sve to možete učiniti iz udobnosti svog doma s pomoću nekoliko pritisaka na tipku miša. Po mom mišljenju vrlo povoljno!

Postoji nekoliko sistema elektronskog novca s njima najčešći je…

WebMoney

Yandex je novac

PayPal

Osobno koristim sustavom «Webmoney», pa u stvari kao i većina rusa. Kupujem knjige, оплачиваю cell, komunalne usluge, razne oglase i usluge…. Ne treba nigdje ići, voziti, da je potrebno ispuniti, stajati u redovima, trošiti vrijeme i oštećene živce… Uključila internet, ušao u svoj e-novčanika i platio za sve što vam je potrebno, bez ustajanja sa stolice… i zadovoljan…

Problema s «Webmoney» nikada nije bilo, ja sam upravljao novac iz novčanika i пополнял, sve je prilično udobno i sigurno. Budući da je najpopularniji internet novac, odnosno sve internet trgovine i poduzetnici rade upravo s ovim sustavom plaćanja. Usput staviti novac na webmoney možete u svakom terminalu, u istoj trgovini, kao i na običan mobitel.

Kako bi počeli koristiti novčanikom «Webmoney», morate se registrirati na web stranici www.webmoney.ru

  • dobrodošli na stranice
  • kliknite na gumb «PRIJAVA»
  • unesite broj telefona, ispunite sve podatke

Kada će se zapisati sve lozinke i korisnička imena napišite na papiru! Postoji mnogo žice se nalazi u svrhu sigurnosti, tako da mnogi upletene. Tako da budite oprezni.

Na stranici «Webmoney» u gornjem desnom kutu nalazi se gumb «POMOĆ» Tamo ćete naći sve potrebne informacije! Članaka i studijskih demo-роллики! Pa ako vam je nešto nejasno, onda se ne isplati перерывать internet u potrazi za pravim informacijama! Sve je na mjestu.

Nadam se, nećete imati problema:) Sretno!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: