Express kredit — uzeti ili ne?

Kažu da besplatno sir samo u mišolovka. Ekspresni kredit, to je sir koji košta skupo. Ali ruku prema njemu, tako i protežu. Zašto?

Zašto uzimaju express krediti?

Posljednjih nekoliko godina express krediti su zauzeli vodeću poziciju na financijskom tržištu. Za to postoji nekoliko razloga. Prva, agresivno oglašavanje. Ponude za dobivanje «brzi novac» je posvuda. Možete ih upoznati na putu do posla, u javnom prijevozu i čak, pardon, u javnom wc.

Kako! Vi ste još uvijek nisu usvojili express kredit!? Požurite k nama!

Čitajući, i nehotice закрадывается misao da si nekom nije tako. Sve već uzeli, a ti nisi.

Drugi i glavni razlog, da doprinosi promociji express krediti, to je naša jedno istinsko nacionalno blago – lijenost. Ne treba prikupiti paket dokumenata, novac izdaju brzo, bez čekanja, zašto ne uzeti?

Pro pretvaraju u mane

Nažalost, malo tko razmišlja o tome, uzeti ili ne express kredit. Većina zanima pitanje kako da se brže i bez nepotrebnog napora. Upravo ovdje i aktivira mišolovka.

• jednostavnost i brzina registraciju zahtjeva,

• minimalni paket dokumenata obično je samo putovnica,

• razmatranje zahtjeva u trenutku podnošenja zahtjeva,

• izdavanje novca u dan postupanja s primjenom.

Na prvi pogled, sve je super! Ali uzmimo još jedan pogled.

Ono što predstavlja express kredita za banke? Morate dati određenu svotu osobi o kojoj se gotovo ništa ne zna i to treba vrlo brzo. Banka ne može za petnaest minuta, nakon što je na raspolaganju jedan letak potencijalni dužnik i njegovo nasmijano lice, napraviti pravilnu analizu solventnosti, to nije realno. Dakle, posto nema povratka na takve kredite biti visok. Je li nesretna banke trpe gubitke?

Djelitelj uvijek u crno

Kako odgovoriti na pitanje: uzeti ili ne ekspresni kredit, treba imati na umu da banka neće ostati bez svoje zarade. Dakle, kada raste postotak tih loše kredite, raste i kamatna stopa. Odavde zaključak – express kredit, najskuplje od svih vrsta kredita!

Zašto se ne vidi da je ekspresni kredit skupo?

Da втюхать klijentu kredit skupo, potrebno je stvoriti iluziju da je najjeftiniji kredit. Kada idete ulicom, i slatko djevojka sa dugim nogama i ugodan osmijeh pruži letak: «Express kredit – 10 %», djevojka može piljiti, a napisana na флаере ne vjerovati.

Ne događa express kredita je ispod deset posto godišnje! Ako pažljivo pročitate ugovor kredit i raspored otplate kredita, onda će se pokazati da vam je potrebno dodatno platiti da bilo koje od navedenog u nastavku:

• povjerenstvo za dodjelu novčanih sredstava,

• naknada za obradu ugovora,

• osiguranje od invalidnosti ili života,

• i kao opcija sve to zajedno.

Ne ćemo se ograničiti maštu bankara. Postoje i druge vrste plaćanja, već ih je izmislio i još će izmislio bezbroj.

Posebno dodirom ono što najčešće trebate platiti za ono što ti imaš mogućnost platiti na kredit. Objasniti погашая kredit, morate napraviti ne samo iznos naveden u rasporedu plaćanja, a još nekakvu proviziju, na primjer, za prijenos sredstava.

Alternativa express kredit

Da biste dobili više povoljnih kredita, potrebno je odreći se svega onoga što ga privlači u ekspresni kredit, a to su: brzina, dizajn i minimalni paket dokumenata. U skladu s tim dobiti kredit na potrebe potrošača.

Za to će trebati potvrditi razinu prihoda odgovarajuću pomoć, pružiti softver (garancija fizičkog lica ili zalog), pričekati par dana, dok zaposlenici banke provjeriti istinitost ovih informacija. No, na izlazu smo dobili kredit, koji će biti značajno jeftiniji express-kredita.

Kupiti sada, plati kasnije

U oglasu express kredit naglašavaju da je posebno koristan pri незапланированную kupnju. Dolazi čovjek u dućan, i onda bam, стукнула mu u glavu…, recimo tako, misao «žele novi tv». On je otišao, skrenuo express kredit i kupio. U suštini, express krediti potiču nepromišljeni gubitak. Što još jednom potvrđuje, od njih se treba kloniti.

Priča iz života mojih prijatelja. Momak s djevojkom, mlada obitelj. Oni su uspjeli нахватать šest kredita u različitim bankama i teško se s njima nositi.

Susrećem ih nedavno, hvaliti:

Express kredit i svijet zla

Može nastati dojam da pokušava ocrniti ovu vrstu kredita. Zapravo, njegova dostupnost, jednostavnost u dizajnu, visoke realne kamate i nesposobnost mnogih planirati proračun, prevesti u financijsku katastrofu. Ni u jednom trenutku nije koristio ovu vrstu kreditiranja i nikome ne savjetujem.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: