Banka je podnio tužbu u sud, što učiniti?

banka позов

Pobjeći odvjetnika? Ali ako nema dovoljno novca na kredit, gdje ih uzeti za njega? Da, i odvjetnika ne mijenja situaciju. Pokušajmo doći sami.

Reći-ne znači učiniti

Zamislite situaciju. Telefonski poziv:

— Da vam smetaju iz banke «Mega prijevara» ne plaćate na kredit od tri mjeseca, mi smo podnijeli na vas u sud! Ako do kraja tjedna ne погасите dug, onda smo заберем vaš televizor, tepih, luster i mačka. U principu, sve što imate.

Tekst možda malo drugačiji, ali opći smisao je otprilike takav. Nakon što ste preslušali prijateljske poruke, dio dužnika ulijeva se u paničan stanje, prodaje tv, luster i mačka, i juri u banci. Na to je obračun.

Molim da se zapamti jednu poučak – bankari često lažu, zanimanje kod njih je tako. Ako netko ne plaća na kredit, onda se mora изворачиваться, zastrašivati i ostalo. Jer u pitanju ni mnogo ni malo pitanje o dobivanju nagrade. Pa, sve što ste čuli od osoblja banke treba procijeniti skeptičan.

Kako saznati istinu

Kakav horor priče bismo vam rekli, postoji postupak za djelovanje iz zakonima, koji se ne mogu zaobići.

Opcija # 1

1. Da mora doći na dnevni red.

Imajte na umu da će ona biti poslana po tome adresi koju ste naveli u ugovoru o zajmu. Prema tome, ako živite negdje drugdje, a umjesto vas dnevni dobio netko od članova obitelji, recimo supruga, smatra se da je dnevni red prezentirani na odgovarajući način.

2. U redu drugačije, kada i koliko će se održati sastanak.

3. Savjetujemo da se pojavi na sastanka, ako ne dođe, sud može dobro snaći i bez vas i donijeti presudu.

Opcija # 2

1. Možete dobiti sudski nalog. On kaznit će se za pojednostavljeni postupak. To znači da je dovoljno izjava banke. Sudac u roku od pet dana bez poziva strane dužan je taj isti nalog izdržati. U njemu će biti zapisano, koliko novaca morate vratiti. Raspis ima snagu sudske odluke.

2. Ne žuri izvršiti pročitano. Stvar je u tome da se isključuje sudski nalog prema izjavi drugoj strani, to jest svoj. Ljepota je u tome da je sud dužan otkazati nalog, čak i ako ne обосновываете svoju poziciju.

Dovoljno je napisati:

— S nalogom od takvog-onda broja stavila kako-onda-onda se ne slažem. Sve! Posao je završen. Ne zaboravite se registrirati svoju izjavu ili ga poslati na sudu preporučenom poštom.

3. Čeka na red i vratiti na verziju broj 1

Sastanak u sudaèku

Sada idemo vidjeti što i kako dalje. Kao što ne ne, a platiti se mora.

Dva važna momenta. Ne mora se nužno vratiti cijeli kredit, iako je upravo to će zahtijevati od banke, odnosno prijevremene i pune otplate kredita. Dovoljno je ući u raspored. Ako netko kašnjenje od tri mjeseca od navedenih, гасим joj je i slučaj će biti prekinut.

Druga stvar, novac treba negdje odvesti. A za to je potrebno vrijeme. Gdje ga uzeti? U sudu!

Preliminarni sastanak

Počinjemo omiljena stvar za sve koji su prešli prag suda – povucite gumu. Nakon susreta na sudu prvi put, od vas стакнетесь s time da sud će zatražiti odmah uzeti stvar je u suštini.

Što to znači? Sudac presudi rješenje i završiti.

Dakle, vi ste, naravno, ne slažu, trebate provjeriti izračun iznosa tužbe i uopće želite privući odvjetnika. To uopće ne znači da ga stvarno će biti potrebno zaposliti. Da je isti do sljedećeg sastanka imate vremena.

Glavni sastanak

Također ga se može odgoditi, ali već treba dobar razlog. Osim toga, ne zaboravite da je bit u plašt, koji može izazvati užas, to je običan čovjek, on ima rokove postupka, i još deseci tužbi.

Ako ste do ovog trenutka nije uspio dobiti potrebnu količinu novca za otplatu duga, a iz opravdanih razloga (tipa bolovanje), da bi dobili ne uspije, može napraviti potez konjem.

Sudac je zainteresiran za prestanak obveze – u vašem ulaska u raspored plaćanja. Dokazati svoju spremnost za plaćanje. Ako nemate cijeli iznos platiti, barem dio. Potvrdu uputite na sudu, a uz pisanu izjavu da namjeravaju ući u raspored, ali nije uspio, jer je malo vremena.

Adekvatan sudac će sljedeći sastanak na najveći mogući rok i imate vremena, stegnuti remen i isplatiti iznos akumulirane.

Želim vam da pronađete izlaz iz teške situacije, a bolje ne ući u broj dužnicima!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: