Auto kredit, pro i kontra

Mnogi hoćete kupiti auto, radije auto kredit. Logika izbora jednostavan, u naslovu ima «auto». Ali tako dobar auto kredit na stvari? Koje su prednosti i mane?

Auto kredit skovao za kupca?

Moram razočarati one koji smatra da je ovaj oblik kreditiranja stvoren da bi zadovoljili potrošača jednostavnošću i praktičnošću i korist, to nije tako. Zašto? Više o tome u nastavku. Prvo što bih želio reći, to je ono što banke marljivo traže načine mame više novca od klijenta, i ne bez uspjeha. Jedan od takvih kuke i ima auto.

«Niska» stopa

Obično privlače dvije stvari, ovo je stroj prikazano na oglasnoj plakat i navodno niska kamatna stopa, впечатанная ovdje. Pišem «kao», jer osim kamata na kredit, bit ćete prisiljeni napraviti i dodatne uplate. I glavni plaćanje je osiguranje KASKO.

Predlažemo da provedete mali eksperiment. Kada je u banci ćete se odlučiti za kredit, pitajte: možete li osigurati stroj na jednoj tvrtki u kojoj želite. Odmah ću reći da ste dobili odricanje.

• banka već dugi niz godina radi sa jednim osiguratelja,

• naš osiguratelj najpouzdaniji,

• on nudi najbolje uvjete na tržištu i drugo.

Auto kredit i osiguranje u jedan džep

Sve te priče koje su pune briga o klijentu, na provjeru oglašavanje. Skriva to jednu jednostavnu stvar. Društvo i banka često imaju istog vlasnika. Ponekad je to učinio otvoreno, ponekad, kao osnivača djeluju rodbina ili takozvani affiliate, tj. povezanih osoba. Bit ovog ne mijenja.

Dalje je jednostavna matematika. Banka može postaviti minimalni postotak kredita, mami potrošača. Ne brinite za njega, svoju dobit, ona će dobiti zahvaljujući povećanom plaćanja sveobuhvatno osiguranje.

Prednosti i mane

Procijeniti prednosti i mane auto, potrebno je izračunati koliko vam je realno košta. Za to je potrebno uzeti kreditnom službeniku u banci tekst ugovora i okvirni raspored plaćanja.

• kamate na kredit

• KASKO

• provizija

Najnoviji vrsta plaćanja može biti kao разовыми, tako i mjesečne, postoje ugovori koji imaju oboje.

Kakav će biti ishod

Ako usporedimo s potrošačkih kredita, koji možete dobiti, dajući kao garancija fizičkog lica, auto će uvijek biti skuplji. Naravno, plus auto će biti sveobuhvatno osiguranje. Ali, prvo, to nije sve zanimljivo, a kao drugo, prilično skupo.

Ova vrsta osiguranja privlači one koji kupuju novi automobil, a nakon što je proveo veći iznos, strah za njegovu sigurnost.

Glavni minus auto

Apsolutno sve banke, davanje kredita, a istovremeno bi se osiguranja vozila.

Kakve su posljedice ove aktivnosti?

1. Nećete biti u mogućnosti prodati svoj automobil do pune otplate kredita. PTSP je biti predan na čuvanje u banku.

2. U slučaju poteškoća s otplatom kredita, banka može poništiti na automobil. Posljednja означаете da će stroj biti prodan sa uključivanjem prodaje organizacije i приставов.

3. Vjerujte mi, nikada prodajna cijena i blizu će se na stvarnom tržištu. Najčešće, nakon prodaje vozila klijent je prisiljen vratiti ostatak duga, ne znajući za to mora platiti, strojevi onda već nema.

Sve što je loše?

Razumljivo je da je takav scenarij ne javlja tako često, ali rizik ne isplati. Ne zaboravite da brzina čišćenja najčešće se krije visok postotak, a za dugim tekstovima ugovora brojne stavke ne u svoju korist.

Moje mišljenje

Ne навязываю nikome svoje mišljenje, ali vjerujem da je kontra od auto kredit, više nego prednosti. Ako upoznati se obraćaju za savjet po tom pitanju, uvijek predlažemo da odaberete potrošački kredit. On je povoljniji, ne morate potpisati ugovor zalog automobila.

Naravno, morat će drugi softver. Najčešće je to garancija jednu-dvije fizičkih lica. Ali ćete dobiti mogućnost da samostalno raspolagati auto, biti sigurni da je to zaista vaš, a neće misliti da mu je ne može oduzeti ako se pojave imate financijskih problema.

Dobar vam je kredita i brzo ih otplate!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: