Ultraljubičasto svjetlo za cipele – противогрибковая kosu

Ultraljubičasto svjetlo za cipele – противогрибковая kosu

Ultraljubičasto svjetlo cipela – dobar način da se brzo i učinkovito suši cipele. Svaka obuća može se smočiti, osobito u kišnoj poru godine. Zimi, u vrijeme odmrzavanja vlaga koja ulazi u unutrašnjost cipela, pun prehlade. Najčešće toplo proizvodi ne moraju po noći suha, a sušiti ih u blizini отопительными instrumentima ne preporučuje zbog mogućeg istezanje umjetne cipela i kvarenje materijala.

Imenovanje uv lampe za cipele

Način rada lampe automatski pratiti njom nema potrebe — nakon određenog vremena (obično nakon 10 min), ona se isključuje sama. Osim toga što ultraljubičasto kosu učinkovito suši proizvoda, ona ima antibakterijski i antifungalno djelovanje. Uv svjetlo djeluje na mikroorganizme, koji aktivno razmnožavaju u vlažnim toplom okruženju. Za takav kratak vremenski (samo 5 minuta) дезинфектор uništava štetne bakterije i gljivice, uključujući i vrlo opasne za ljude синегнойную štapić. Neki proizvođači proizvode posebne sušare противогрибкового akcije u obliku kartica i žarulje. Osim toga, kroz korištenje takve lampe možete ukloniti neprijatan miris u proizvodu.

Противомикробная ultraljubičasto kosu je skupo, međutim, troškovi mogu nadoknaditi činjenicu da je, koristeći ovaj aparat, vlasnik je na dugo vremena zadržati naočit izgled svojih cipela. Prilično jednostavno koristiti taj instrument obiteljima koje imaju malu djecu, kao i ljude koji se redovito bave sportom ili su u dugim putovanjima tijekom dana.

Prednosti uv lampe za cipele

Prednost jedinstvenog uređaja — ultraljubičasto svjetlo cipela funkcionira od baterije (ili troši minimalnu količinu električne energije), ne treba utičnica, stoga ga možete koristiti na različitim mjestima (primjerice, tijekom odmora u moteli).

Suho proizvoda provodi силикагелевыми осушителями, koji vrše funkciju čistača vlage, što osigurava zaštitu čak i недешевой cipela od kože. Pri tom cipele ne gubi prirodni sjaj, ne пересушивается i ne ide loše.

Telo oslobađanje od negorivih biotehnologija, sprječava pregrijavanje proizvoda i njegovo paljenje. Proizvođači sličnih sušači posebno obratite pozornost na to da uređaj ne пожароопасный i zaštićena безосколочным plastikom, koja je apsolutno siguran kada mehanička oštećenja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: