Tvrtka Demonia – brand, što se odražava budućnost

Tvrtka Demonia – brand, što se odražava budućnost

Netko zadovoljni stereotipe, ali iz gomile uvijek se ističu ljudi, čiji je izgled razlikuje od sive gomile. Za takve неформалов tvrtka Demonia proizvodi cipele i pribor, po izgledu kojih postaje jasno na koju subkulturu spada u njihov vlasnik. Tvrtka proizvodi i uzrokuje nestandardni cipele, bez koje ne misle svoje postojanje↑, rokeri, goti.

Kultura андеграунда u nastanku brenda Demonia

Svijet je prvi put čuo o brand u 2002, kada je izašao prvi službeni katalog tvrtki. Od tog vremena, firma Demonia je postala izdati svoje zbirke samostalno, iako je ranije to je bio jedan od proizvoda kompanije Pleaser USA.

Ova tvrtka od 1993 godine i bavi se uvozom i distribucije lijepe i seksi cipela dizajniran za urbane mods i fashionistas. S nastavkom firma želju da sami pokrenuti proizvodnju cipela, za koju se željelo bi nositi čak i holivudske zvijezde. Tako i jest, s vremenom Pleaser USA pretvorio u tvrtki koja odražava najluđu zbivanja ne-tradicionalnih i alternativnih destinacija u modi.

Postavši samostalna jedinica, brand Demonia je u mogućnosti ne samo da pokazuju neformalne modi, ali i da ga stvorite.

Pogled u budućnost kompanije Demonia

Sljedeći katalog tvrtke Демония izašao 2004. godine, i odmah katalog demonski torbe, razvijena uz pomoć tvrtke Anarhija, a zatim još nekoliko katalog cipela i torbe. Ovo je sada jedan od najpoznatijih proizvođača, proizvode originalne i ekscentrične čizme, cipele, cipele za visoke platforme, s mnoštvom zakovice, lanci, trnje, s neobičnim dodatnim detaljima, beskonačno uvezivanje.

Osnovna svrha ovih proizvoda – iznenaditi i šokirati, da s uspjehom čine stručni rock-grupe na svojim koncertima i njihovi navijači. Istina, kupiti takve cipele ne baš tako jednostavno, pogotovo u Rusiji. Jedini salon se nalazi u Moskvi, prodaje se vrše i putem online trgovine, što znatno povećava cijenu na Демонию.

Ponudu proizvoda i toliko je raznolika da pokupite обновку mogu ne samo teški неформалы, ali i glamurozne ljepotice, i gradske slickers, žele zaviriti u modi budućnosti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: