Тинго dječje cipele: ruski kvaliteta im je pouzdanost

Тинго dječje cipele: ruski kvaliteta im je pouzdanost

Тинго – dječje cipele ruske proizvodnje porijeklom iz Калуги. Ovo poduzeće čini početnu, beach cipele, sandale i tenisice. Razmotrimo ove stilske pravce, kao i neke karakteristike proizvodnje dječja cipela ove marke.

Model dječju obuću Тинго

Kućna obuća. U ovoj kategoriji su predstavljeni papuče različitih oblika, izrađen uglavnom od kvalitetnog tekstila. Pri čemu postoji kao model za zimu, tako i kućne papuče za proljeće-ljeto pore. Među winterized modela osim je cipele tipa унтов, vrlo lijepo i bogato ukrašen raznim ukrasima u stilu nordijskih naroda.

Plaža cipele. U ovoj kategoriji postoji mnogo različitih vrsta шлепанцев, šejla, papuča. Oni su, ovisno o modelu, od EVA, PVC-a, gume i mogu imati obloge od tekstila. Boje, фасоны, grafike i atribute – najraznovrsniji, da ne može ne svidjeti mali модникам.

Sandale. Ova kategorija uključuje jarke modeli, proizvedeni su od iste jeftine materijale, što je i plaža cipele. Pa cipele Тинго – dječje cipele, pristupačna.

Tenisice. Proizvodisam izrađeni su prema klasičnoj shemi: top od kvalitetnog tekstila, potplat od gume ili EVA. Ima među modelima ove kategorije i tenisice. Sva obuća ima svijetle i neobična, grafike, tenisice za djevojčice ukrašen različitim atributima tipa цветочков, leptira i slično

Značajke proizvodnje dječju obuću Тинго

Na osobitosti proizvodnje dječja cipela marke Тинго može se pripisati strogu kontrolu kvalitete, provodi se u poduzeću u svim fazama razvoja i proizvodnje, kao i usklađenost svojstva materijala koji se koriste u proizvodnji cipela, standardima sigurnosti okoliša. Tako da, iako je ovaj proizvođač i čini cipele uglavnom od umjetnih materijala, oni su potpuno sigurni za zdravlje djeteta.

Pouzdanost dječju obuću Тинго se postiže i zbog kvalitetne izrade svih detalja i šivanja izdržljiv konac, осуществляемому pismen i iskusnim radnicima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: