Što učiniti ako su cipele cijedi

Što učiniti ako su cipele cijedi

Što učiniti ako cijedi cipele, koje, čini se, studiozno примерили u обувном trgovini? Da ne pospremiti u ormar обновку, koja kada se nosi nepodnošljivo cijedi, cipele treba nositi. Разнашивать kožnu obuću treba postupno, обувая po 1 sat dnevno, заклеив flaster pojedine lokacije na nogama kako bi se izbjeglo žuljevi.

Načini na koje će cipele user-friendly, ako je ona pritišće

Najviše djelotvornih načina strije cipela su sljedeće:

1. Najlakši način je zatražiti u обувную radionicu za stručnjake koji će biti u mogućnosti primijeniti specijalne alate i pribor.

2. Možete kupiti poseban sprej za strije, koje сбрызгивают iznutra problematična mjesta cipela. Noseći cipele, treba izgledati kao da u njoj neko vrijeme u sobi.

3. Navlažite što više starih novina vodom i, kada ih na komade, утрамбуйте njima cipele. Zaboravite na cipele do isušivanja novina prirodno (oko noć). Ne smije se pri tome staviti cipele za sušenje pored отопительными za jelo ili baterijom – to može pokvariti. Izvadili smo suši papir, možete uživati rezultat strije.

4. Možete potopiti čarape običnom vodom, nositi cipele i hoda u njima i do sušenja čarapa. Voda pomaže strije cipela. Prije stavljanja hidratizirana cipele treba trljati ga iznutra касторовым uljem: za cipele korisno i noge neće trljati. Takav postupak može trajati nekoliko dana.

5. Još jedan jednostavan odgovor na pitanje, što učiniti ako cijedi cipele, — pokušati biti poput ulici u kišovitom vremenu, jer namoknuv, koža trajati ravno na nogu.

6. Također se može rastegnuti kožne zimske cipele, nakon što je uloženo u svaki cipela plastičnu vrećicu, napuni jednu trećinu normalne vode. Čvrsto завязав paketa, potrebno je staviti cipele u zamrzivač. Voda se pretvara u led, da se proširi i растянет uske cipele.

Kao i alkohol pomoći će napraviti cipele mekša, ako ona pritišće

Za primjenu ove metode potrebno votka, jer se nalazi u njemu alkohol može dobro omekšati kožu. Još je bolje koristiti čisti alkohol, ne sadrži različitih dodataka. Treba iznutra obrisati cipele alkoholom, staviti tople čarape i hodaju u njoj neko vrijeme (dok se alkohol u potpunosti ne выветрится). Alkohol dosta brzo ispari, pa rastegnuti cipele će biti kratkog vijeka. Смачивая cipele alkohol odozgo, možete pokvariti materijal od kojeg je izrađena, i izgled cipela u cjelini.

Ako vaše čizme, izrađene od antilop ili tkiva, alkohol im je kontraindiciran. Međutim размягчить takve čizme mogu koristiti piva, obilno обработав iznutra im čizme.

Kada ćete rastegnuti cipele, ne pretjerujte!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: