Što učiniti ako ispruži kožne cipele

Što učiniti ako ispruži kožne cipele

Ako ispruži kožne cipele, ne treba odmah ju pospremiti u ormar. Ako cipele još uvijek nova, onda treba otići u dućan i zamijeniti kupili par na manji po veličini. Cipele treba spakirati u kutiju i obavezno sa sobom ponijeti ček.

Osoba koja nosi vrlo široku ili растянувшуюся u porastu cipela, može naškoditi nekim svojim tijelima i cijelom tijelu u cjelini. Kada деформировании stopala nastaju razne opasne bolesti unutarnjih organa.

Međutim, ne može svatko priuštiti kupiti novi proizvod, a time će biti prisiljeni sami smanjiti veličinu разношенного proizvoda.

Što učiniti s izvaljen kožnim cipelama?

Za smanjivanje veličine kožnu proizvoda treba potopiti u toplu vodu sa стиральным prahu i staviti da se osuši prirodnim uvjetima. Ne preporučuje se osuši cipele na suncu ili blizu radijatora — od takvih tretmana koža потрескается. Suhu obuću mora obraditi kremom ili posebnom tekućinom, koja se primjenjuje za разнашивания proizvoda, i hodaju u njoj neko vrijeme. Nakon sušenje cipela, znatno će se smanjiti u veličini. Takav postupak, na žalost, biti u mogućnosti smanjiti растянувшуюся kožnu obuću samo za kratko vrijeme, jer u procesu rada koža opet trajati. Osim toga, postoji rizik uništiti kožu. Na taj način možete utjecati samo na kožnu obuću (lakirane cipele prostorijama potopiti i osušiti).

Različite načine za smanjenje veličine ispruži kožnih cipela

Ako ispruži kožne cipele, možete upotrijebiti jedan od sljedećih načina.

Odjeven na nogu toplo čarapa će povećati pješice za nekoliko milimetara, ne dozvoljava nozi da slobodno visi i zimske čizme u šetnju, ne спадут. I karakter čovjeka od cipela ove vrste ne prestane raditi.

Najbolje rješenje za ovaj problem – upotreba običnih стелек (u zimske čizme početni uložak bolje od cipela ne morate vaditi). Možete kupiti posebne uložak ili silikon (гелиевые) karticu pod petu ili čarapa, koje podižu stopalo, sigurno popravljajući položaj noge u proizvodu. Prednost takvih kartica – materijal od kojeg ih izdaju, ne izaziva kod ljudi alergični. Ali ovaj način se ne odnosi na otvorene obuće (cipele i босоножкам). U tom slučaju, bolje je koristiti латексными стельками, koji zaključana čvrsto drži na potplatima.

Za opremanje cipela po veličini može se, naravno, tražiti u обувную radionicu, gdje je majstor za specijalne opreme će pravi posao. Tako, na шлепанцах (na obje strane) specijalist će rezove i lagano подтянув gornji dio, прошьет ih.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: