Što trebam učiniti da ne воняла cipele

Što trebam učiniti da ne воняла cipele

Što trebate učiniti, da ne воняла cipele? S problemom pojave neugodnih mirisa suočava s mnogo ljudi, jer je važno ne samo, kako ljudi izgledaju, ali i kao miris. Nije baš ugodno miriše po tijelom, u stanju dugo ostati u cipele bilo koje vrste, posebno muški.

Što učiniti kada je stari cipele smrde?

Da stopala ne jako потели, a cipele loše mirisala, potrebno je nositi pamučne čarape, a ne sintetička i svakodnevno pridržavati se pravila higijene. Poželjno je koristiti puder, raznolik, prah za stopala ili дезодорантами i nikad ujutro ne stavljas prljave čarape. Čarape jedan dan, a onda bez iznimke pere.

Svaki dan, dolaze na večer kući, treba oprati cipele, sušiti i zrak (naročito u hladno doba godine).

Posebnu obuću (tenisice ili kućne papuče) može oprati. Neke cipele (cipele, sandale ili gumene čizme) možete oprati u toploj vodi sa sapunom i vodom.

Демисезонной cipela praktičniji imati nekoliko pari. Tada obuće možete nositi na red, i imati vremena za pažljivo ga provjetriti. Međutim, takav luksuz позволена, a ne sve. U tom slučaju treba češće mijenjati uložak, jer upravo oni upijaju neugodan miris. Osim toga, možete kupiti okusom uložak ili дезодорирующие sredstva za cipele i stopala.

U roku od samo nekoliko dana, dok ste u zatvorenom prostoru, pokušajte ne nositi jedan par boje cipela, jer je to neugodno, da, i kroz par sati stop počne znojiti. Na poslu je bolje koristiti zamjenu obuće, kao kod kuće — hodati bos.

Testirani lijekovi pomažu cipela ne вонять

Cipele, čist iznutra i izvana, ne smrdi. Iako miriše bilo cipele, čak je nedavno kupljen. Stara obuća održava miris znoja nogu i blata, koja ide unutra. Taj miris, uzrokuje bakterija, još uvijek u cipelama pojavi, bez obzira na čistoći vlasnika.

Upozoriti pojava neugodnih mirisa je lakše nego onda ga ukloniti. Da ne воняла cipele, treba se pridržavati određenih pravila:

1. Proces unutrašnje površine cipela octom, benzoyl peroksida ili otopinom kalijeva permanganata. Možete obraditi trajekt, koristeći kipući čaj.

2. Koristite adsorbenti, odlično upija mirise i vlagu. Kod kuće se mogu zaliti na noć u cipele brašno ili dijetetski sok, a ujutro vakuum.

3. Stavite unutar aktivni ugljen, intenzivno upija miris, ili kupiti uložak, u kojima se koristi aktivni ugljen. Sjetite se da je ugljen ostavlja crne tragove.

4. Proces cipele формидроном, koji može uništiti najbolje jake mirise.

5. Ne dopustite cipela smočiti: priuštite joj водоотталкивающим uljem ili voskom.

Kod kombiniranih navedenih sredstava učinak će biti veći.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: