Različite načine-uvezivanje cipela

Različite načine-uvezivanje cipela

Proučavajući razne načine-uvezivanje cipela, na temelju modernih modela, može se stvoriti novi moderan slike. Na današnji dan iznova su postali popularni praktične proizvoda na niskoj pokretu i sa uvezivanje. Već mnogo godina za redom mladih djevojaka plijeni proizvoda sa uvezivanje, iako je ranije takve cipele bilo povezano potpuno se muški stil i smatra dijelom odijela. Шнуровка moći će mijenjati svoj izgled ne gori, nego, na primjer, par zimskih подков za cipele.

Najjednostavnije načine зашнуровывания cipela

1.Pahuljica. Ova vrsta-uvezivanje pogodan za proizvode koji imaju broj rupa, x 3. Počinje шнуровка s dnu cipele. Izgleda prilično lijepo, ali stegnite i opustite шнуровку vrlo teško.

2. Eksplozija zvijezde. Takva vrsta-uvezivanje, pogodan je za proizvode sa 5, 6, 9 i 10 para rupa, počinje sa srednjim дырочек. Sve vertikalne površine vezice skriven unutra, a izvana vidljivi samo dijagonalna podjela. Prednost ove vrste-uvezivanje — u gornjoj zoni je dovoljno slobodna da omogućuje lako всунуть donji ud u proizvod, ne mijenja napetost-uvezivanje. Nedostatak — ova шнуровка brzo gube svoj oblik.

3. Сверхновая zvijezda — prethodna шнуровка, snimljena dva puta (izvana i iznutra cipela). Za takvu vrstu trebati vrlo duge vezice i proizvodi s paran broj rupa. Шнуровка počinje s rupice ispod sredine proizvoda. Kraj vezice, перекрещиваясь s unutarnje strane proizvodi potječu iz sljedećoj gornji par rupa. Zatim vezice, перекрещиваясь s vanjske strane proizvoda, dolazi u donji par rupa.

Sve te načine-uvezivanje cipela izgledaju vrlo dekorativno i zanimljivo. Ali budite oprezni s cipelama u retro stilu, jer je originalna шнуровка može biti prilično izvan mjesta.

Klasifikacija cipela na način-uvezivanje

Danas cipele čipka-up – praktičan i svestran proizvod savršeno nadopunjuju bilo koju odjeću. Nedostatak-uvezivanje na cipela označava da su proizvodi dizajnirani za neformalnom okruženju, a njegova dostupnost, ili za bilješke poslovni stil.

Vrsta obuće «oxford» razumiju шнуровку zatvorenog tipa, gdje je na vrhu берцев пришита союзка. Dvije cipele берцы стянутые uzicu, pristrochite pod союзкой i spojeni na vrhu resica. Takvi proizvodi smatraju se maksimalno službenim i poslovnim proizvodima, u kombinaciji s фраком, смокингом ili костюмом u klasičnom stilu.

Derbi – najviše svestran proizvoda sa uvezivanje otvorenog tipa, u kojima берцы ušivenim odozgo союзки. U расшнурованных proizvoda bočne strane samovoljno razilaze. Derby je savršeno nadopunjuju i s poslovnim костюмом, i neformalni hlačama.

U modelima «монки» uopće nije prisutan шнуровка, ali ima na raspolaganju kopče. Takav praktičan izgled proizvoda u kombinaciji s uskim hlačama, izrađena u talijanskoj maniri.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: