Osnovna pravila kako da se brinu za cipele od velur

Osnovna pravila kako da se brinu za cipele od velur

Velur proizvoda zahtijevaju za sebe posebnu pažnju, stoga je potrebno znati kako se brinuti za cipele od velur. Mekani nakit – to je moderan i udoban, ali većina ljudi ne žele kupovati takve stvari, zbog složenih skrbi. I još zato što je takva obuća vodootporan u kišnim uvjetima.

Temeljitu njegu obuće od velur

Velur – skup materijal, namijenjen za posebne događaje, tako da cipele ne treba nositi stalno. Osnovni uvjet — proizvod od velur se ne preporučuje nošenje u kišovitom vremenu, jer vlaga mu je kontraindicirano.

Da biste zaštitili velur proizvoda od prljavštine, vlage i rastvora soli, potrebno je, почистив ih suhom krpom ili četkom sa фланелевым nap, obraditi način водоотталкивающим učinak. Zatim cipele treba osušiti i pažljivo obraditi pjenom-sredstvom, održava svjetlinu boje.

Za uklanjanje mrlja, zatim pročitajte na велюре, treba posegnuti za pomoć пятновыводителей. Ali je moguće da se dokazana metoda – gumicu pomoću koje se savršeno освежается tkanina, i ukloniti mrlje.

Ne brinite ako je isporučena trun ispostavilo podebljano. Treba trljati mrlju krpom navlaženom otopinom octa ili amonijaka alkohola.

Za oporavak strukture velur povremeno treba izvesti postupak zvan «kupelji». Za ovaj proizvod treba držati iznad kapaciteta s kipućom vodom, a zatim obrišite krpom. Распаренный materijal steći početni izgled.

Nažalost, pod utjecajem sunčevih zraka boje blijede, boja velur mijenja (blijedi) i gotovo ništa ne može učiniti. Malo zadrži boju велюровой cipela mogu poseban sprej boje, pogodan za njom u boji.

Savjeti za njegu obuće od velur

Da bi se proizvodi mogli trajati duže, moramo se sjetiti kako se brinuti za cipele od velur.

1.Izvana lijepa cipele od velur dovoljno прихотлива u brizi, iako i pogodan je za one koji ne nositi usku obuću, jer vrlo brzo isprljaju. Potrebno je redovito čistiti, jer se materijal može biti razmaženo iz stare prljavštine.

2. Nakon svake čarape cipele treba očistiti od prašine pomoću сапожной četke (s uklanjanjem svježe mrlje). Da se tkanine ne pojavio u boji razvodi, potrebno je primijeniti bezbojna gumicu.

3. Blato na cipelama mora da se osuši, da kada вытирании ne mazati ga po cijelom proizvod, a onda je već mehaničkim putem treba ga ukloniti. Ostao od prljavštine, mrlja je potrebno dobro obrišite kist, распушив pri tom gomila.

4. Korištenje hlapivih tvari (benzin, kerozin) može promijeniti boju proizvoda i uništiti ga.

5. Za uklanjanje masnih mrlja može čišćenje bešćutan kruhom, a onda otarasiti mrvice.

6. Prije čišćenja mokro cipela joj treba dobro osušiti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: