Odaberite cipele

Odaberite cipele

To je ljeto, a to znači da je vrijeme sortirati i ažurirati svoj obuće ormar s ciljem odabira prava za sezonu cipela. Ljeto želi ne samo da izgleda elegantno, ali i dati sebi za maksimalnu udobnost, jer je ljetna obuća dizajnirana ublažiti patnju vlasnika u uvjetima čak i samog nepodnošljive vrućine.

Ključne preporuke

Najviše svestran izbor za ljetno vrijeme može postati lagane, elegantne tenisice ili слипоны. Najčešće, ova obuća je izrađena od tanke тряпичных materijala, stoga je ona vrlo praktična i lako propušta zrak.

Mnogi drže mišljenja da je put слипоны odnose na cipele zatvorenog tipa, ljeto će biti vrlo prikladno, međutim, oni su u zabludi. U filtar слипонах i kedah je ne samo vrlo prostran i udoban, ali još uvijek prilično cool. Gornji dio tkanine omogućava nozi da diše, ali to ga štiti od izravnog kontakta s toplim sunčevim zrakama.

Elegantnije mogućnosti

Ako ste jako sviđa cipela sportske ili полуспортивного tipa, možete da pogledate na više klasičnoj verziji. Na primjer, mnoge žene preferiraju jednostavan godina балеткам. Ova obuća ne samo da je maksimalno otvoren, ali još uvijek vrlo ugodna. Pri tome balet stanovi već nekoliko sezona za redom smatraju modni brand za gotovo bilo koji stil.

Osim glavne cipela, stručnjaci preporučujem da kupi sebi još nekoliko jednostavnih parova na zamjenu. Maksimalno jednostavan i otvoren model za ljeto rad smatraju japanke. Ножка u takve cipele maksimalno otvoren, a nosio ga je moguće kako na plaži, tako i na normalnu gradsku vožnju. Što je najvažnije u ovom poslu — pravilno odabrati model i materijal, kako bi se izbjeglo rešetka od kože.

Još jedan dobar izbor su otvorene sandale, međutim, valja imati na umu da je u ovoj sezoni relevantni smatraju se ne samo klasični model. No, od sportskih mogućnosti za urbane izlaza modni kritičari preporučuju da se odrekne. U tom slučaju prikladnije koristiti isti ljetne tenisice.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: