Odaberite cipele u country stilu

Odaberite cipele u country stilu

Cipele u country stilu – obične cipele na невысоком petama; klompe od drveta, ne treba u kozmetici za obuću, sandale ukrašene remenčićima ili uvezivanje i ostalih proizvoda na snažnim ravnim cipelama. Ljubitelji ovog stila – neobična i osjetljivi ljudi, sposobni kombinirati невоссоединимое.

Značajke cipela, radi u country stilu

Trenutno je pod proizvodima u country stilu odnosi se na ekološke proizvode izrađene od prirodnih materijala, u rustikalnom stilu s etno elementima. Budući da je za stil country karakteristično za dostupnost rese, a zatim i na proizvodima najčešće se javljaju različita tumačenja – rese po cijeloj visini boot ili male kićankama na cipele.

Često country stilu naziva ковбойским. Karakteristike ovog stila:

— prirodnost materijala od kojih su izrađene proizvoda,

— praktičnost,

— неброские boje (koristi se često i prigušen pastelnim bojama),

— udobnost oblika.

Cipele u country stilu u kombinaciji s odgovarajućim odjeće može stvoriti dovoljno nježan i romantičan način. Ali preduvjet ovog stila – praktičnost i upotrebljivost. Sve proizvode, izrađene u tom stilu, prilično mekan i može trajati vlasnik ne jednu sezonu. U njima je lako hodati dugo vremena, čak i ako dajete prednost aktivni odmor u prirodi, daleko na granici grada (u šumi, u kolibi). A evo navlake za cipele od ledenim uvjetima sa stilom country kombinaciji nije važno.

Vrste cipela u country stilu

Ovaj stil je raširena u svijetu mode i danas je tržišni lider. Poznati svjetski modni dizajneri nude na današnji dan veliki izbor proizvoda, izdane u country stilu.

Posebno su popularni postali različitih etničkih obrazaca, uređenje ili шнуровка. Muške cipele country – soft остроносые čizme od добротной kože sa шпорами na petama. Ženske cipele country – kožne čizme ili visoke cipele s prilično tanke kože do gležnja sa uvezivanje кисточками i gumbe. To je ova visina proizvoda štiti od ulaska unutra palicama, pijeska i blata.

Potrebno je shvatiti da kada se u country stilu, treba odabrati i proizvodi su vrlo mekani, od prave kože, prirodnih tonova. Osim toga, ljubitelji ovog stila vole prirodne materijale za izradu nogama i obradu unutarnju površinu cipela.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: