Novi imidž Emma Watson (Foto)

Mlada glumica Emma Watson, sazrijevanje koje je prošlo doslovno imamo na očima, nastavlja eksperimentirati s izgledom. Istina, za razliku od prvih, još uvijek dječjem pokušaja, sadašnja Emma čini sve s velikim ukusom i u klasičnom stilu.

Zadnji put oštar eksperimentirati s frizurom je slijedio odmah nakon završetka snimanja u legendarne franšize o dječaku-čarobnjaku «Harry Potter». Tada, doslovno sa filmskom jastuk Emma je otišla kod frizera i radikalno срезала sve svoje kose čineći ультракороткую pixie frizuru.

Tada Emma je rekla da je željela što je moguće brže izaći iz načina Гермионы i prestati sinonim za sve samo s njome. Mora se priznati, imala dogodilo, kao što ne može bolje. Ne kažemo da smo sasvim zaboravili o tome, da je igrao «najviše талантливую hag svoje generacije», ali smo pogledali u Уотстон sasvim drugačije.

Međutim, nakon toga je opet отрастила prilično duge kose i pojavio u javnosti sa elegantnim укладками. Sada joj je promjena imidža nije tako oštra, ali ipak primetan – Emma je opet обрезала kosu. Sada joj krasi bob s mekim локонами, спадающими na obje strane. Vrlo ženstveno i lijepo. A kako vam se čini, Emmy ide nova slika?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: