Model muške cipele 2014

Model muške cipele 2014

Cipele – ne samo element garderobe, ona u određenoj mjeri karakterizira vlasnika. Model muške cipele 2014 razlikuju veliki izbor, omogućujući svima da izraze svoju individualnost.

Proljetna muška obuća

Pitanje je kakve cipele nosi muškarcima teško. Što je manje čest u proljeće zbirkama 2014. godine, tako da je čizme. Prednost se daje skraćeni modele, što čini vas podsjetiti o sportskoj ili čak байкерском stilu. Broj dekorativnih detalja svesti na minimum. Vrlo relevantan visoke cipele na čipka-up, natikače, слиперы il полуботинки. Popularni pune debelih potplata, koji u nekim slučajevima ukrašena metalnim ukrasnim detaljima. Od materijala prednost dati замше i kože reptila ili ga oponašaju. Relevantni ispisuje u obliku različitih ukrasa, cvjetnih ili калейдоскопических crteža, a kamuflaža i apstraktne geometrijske crteže.

Ljetna muška obuća

Model muške cipele 2014, računato na ljeto, karakterizira kombinacija lakoće i elegancije. Klasični фасоны vrlo dobro u kombinaciji s najnovijim bojama i materijalima. Jedan od glavnih trendova – kožne pleteni materijali. Posebno je dobar cipele tamne boje, izrađen od takvih «pletenice». Nešto rjeđe pojavljuju materijali sa rupom.

Dovoljno popularne jarke espadrilles, ukrašen printevima. Za njihovu proizvodnju se ne koriste samo tradicionalne za takve cipele lana i pamuka, ali i sjajne tkanine.

Posebno treba reći o muškim sandalama. Ako prošlog ljeta bili u modi sandale-gladijatori, a sada im na smjenu dolaze klasične modele kao što je open мыском, tako i završila. Na nekim modelima se u prilogu posebne čarape s otvorenim prstima.

Jesenski obuća muška

Za jesen kolekcija muških cipela 2014 godine obilježena эклектичность. Dizajneri prikupila inspiraciju u različitim uzorcima u rasponu skijališta obućom i završava čizme graditelji. Jedna od glavnih karakteristika – potplat vrlo velike debljine sa dubokim uzorkom na bočnim dijelovima i na superiornosti. Takva potplat ima za cilj naglasiti «muškost stila. Tematska uzicom s kopčama, kao funkcionalni i dekorativni (na primjer, u direktoriju muške cipele od Basconi).

Za bojama karakterizira kombinacija suprotnosti: crno s bijelim ili crvenim. Najpopularniji materijal – siva, smeđa ili crna koža krokodila. Kao ukrasni predmet za gornji dio relevantna krzno, koji se koristi u ovom kao ni za preživa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: