Ljetna kampanja 2012 od Louis Vuitton. More, plaža, djevojke

U najnoviju ljetnu kampanju 2012 Louis Vuitton je uključila stilski za mlade odjeća s priborom dizajniran čak i za samog najtoplijeg dana u godini. Poppy Delevigne, poznati supermodel, pucao za oglašavanje noviteti na sunčanoj meksičkoj obali, pod nazivom Playa del Carmen. Po katalozima, nije tako raskošan, kao i bilo koja druga zbirka, dobro odabrati sebi brendovi. Oni su više usmjereni na širi krug ljubitelja.

Katalog se odlikuje velikim izborom dodatne opreme Louis Vuitton. Među njima je veliki skup fenomenalne sandale, šarene torbe s originalnim uzorkom, kao i mnogo sunčanih naočala. Većina fotografija napravljena je fotograf David Ремерем, koji je poznat u modeliranju i modelom na foto. Jednostavna мешковатая torba je još uvijek tako zanimljivo nije izgledala moderan i elegantan. A šarene trake i rafiniranih detalja kao ukras, vrlo je dobro izgledao u ljeto bilo na moru ili u vrućoj ulici. Dugogodišnja tradicija Louis Vuitton — to su različite divne torbe s različitim veličinama i dizajna. Bilo koji stil modela, kolekcija Louis Vuitton proljeće-ljeto će vam pružiti bilo kojeg ukusa i sklonosti.

Promotivne kampanje Louis Vuitton idu u osnovi opuštenoj i dovoljno jednostavan. To pokazuje udobnost i nenametljive elegancije Louis Vuitton. Dioptrijske naočale retro stila možete dodati spektakularnim njezin stil, a bijele haljine i košulje, učinit će vaše slike plućima i belim. Dakle marke za odjeću odabrali mekanu krpu i moderan неизбалованный dizajn. To je sve što je potrebno za ljetnih dana.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: