Kao što se može rastegnuti cipele u porastu

Kao što se može rastegnuti cipele u porastu

Žene vrlo često ne samo povećati ugodan proizvod u veličini, ali i rastegnuti cipele u porastu. Dame žele izgledati savršeno od svakog elementa odjeće do obuće. Ali danas to nije lako: na tržištu potrebno je odabrati iz postojećeg raznolikosti ponude tu par cipela, koji će odgovarati za stopala. Najčešće, već tako što kupiti, shvatite da cipele u porastu su male. Možete koristiti usluge stručnjaka obuće radionice, koja uzima u obzir specifičnosti materijala cipela. A možete pokušati protežu promašaj cipele sebe.

Načini strije cipela u porastu kod kuće

1. Za strije proizvoda za nabavku specijalne alate, neke od kojih su, prema uputama, potrebno je nanijeti na problematična mjesta, a drugi — sprej. Često se te tvari ne treba dalje ispirati, jer oni dobro apsorbira. Ovaj postupak se treba izvoditi u dobro prozračenom prostoru, a daleko od djece.

2. Možete koristiti narodnih načina. Za to treba staviti proizvod u paket od polietilena i lagano do vrha napunite ga vodom. Zatim je potrebno pažljivo zasvirati paket i stavite proizvod u hladnjak na cijelu noć. Ova metoda učinkovita, ali prilično rizično, on može negativno utjecati na stanje kože i proizvoda.

3. Sljedeći način strije uspona traje oko dan. Treba staviti mokra debele čarape (uglavnom terry) i održati u обновке cijeli dan. Takav postupak izaziva nelagodu, međutim, proizvod postaje znatno slobodnije manje nego po danu.

4. Ovaj način je pogodan za najviše stane ljudi: treba podnijeti bol u roku od nekoliko dana. Za to je potrebno stavljanje na обновку, u roku od nekoliko dana za redom rastegnuti cipele u porastu, dok se proizvod ne bi oblik stopala.

Tradicionalni način strije cipela u porastu

Cipele od antilopa i prave kože se može rastegnuti sami kod kuće prilično brzo, bez oštećenja njezine kvalitete. A evo istezanje nakit napravljen od sintetskih materijala, može mu naškoditi.

Za strije cipela, kupili preko mreže, u području žičara, primjenjuju se posebni obloge. U mnogim trgovinama za cipele se mogu kupiti alat (растяжитель) — podesivi uređaj koji, umetnut u proizvod. Okrenite ručicu, potrebno je otkriti uređaj, čineći marku na željenu vrijednost odgovara veličini stopala (po mjeri). Zatim se alat zatvara, a proizvod se obrađuje na poseban način. Zaključani uređaj pažljivo umeće u proizvod i otkriva se već u cipelama na željenu vrijednost. Suši cipele oko dana.

Takva istezanje proizvodi zahtijeva vještinu i pažnju stručnjaka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: