Kao i od dezinficirati cipele

Kao i od dezinficirati cipele

U procesu izvođenja složenih aktivnosti i po završetku liječenja infekcije treba pojasniti za sebe, nego dezinficirati cipele, na zidovima koji bi mogao ostati spore mikroorganizama. Cipele – predmet ormar s kojima mikrobi suočavaju tijekom dugo vremena.

Upute za дезинфицированию cipele

1.Na дезинфицирования proizvod treba dobro osušite, za koje je potrebno izdvojiti od njega uložak, skinite cipele i otvoriti sve vrste spojnica.

2. Zatim je potrebno namočite vatu otopinom octene kiseline (формалина) i pažljivo obraditi ga izduženi ulošci (s obje strane) i unutarnje zidove proizvoda, hvatajući šavova i spojeva.

3. Komadići vate, смоченные u istom alatu, potrebno je staviti u мыски proizvoda i paket zajedno sa стельками u paket od polietilena. Hermetički zavezan paket staviti na noć.

4. Po isteku 24 sata treba izvaditi iz paketa proizvod, zrak do potpunog nestanka oštrog mirisa. Za uklanjanje mirisa preporučuje se obraditi proizvod otopinom amonijaka.

Nedostatak ove metode – prerada proizvod, možete ga oštetiti materijal, kao i nakon obrade ostaje neugodan miris. Dakle, za obradu skupih proizvoda, poželjno je primijeniti neke druge metode dezinfekcije.

Za očuvanje zdravlja noktiju i uništavanje patogenih bakterija poželjno je redovito provoditi dezinfekciju svim cipela. Spore plijesni, neće se moći razmnožavati i uzrokovati pojavu bolesti.

Načini dezinfekcije zaraženih cipela

Od dezinficirati cipele kod kuće? Ljudima koji pate od povećane потливостью nogu, preporuča se nositi unutarnju površinu proizvoda dezinficijensa i posebnim дезодорантами. Neželjeni miris nestane kroz nekoliko kristala перманганата kalija, otopljenih u litri vode.

Kada грибковом bolesti važan uvjet za osobnu higijenu je дезинфицирование proizvoda. Periodično provođenje takvog postupka će zaštititi sve članove obitelji od zaraze i spriječiti prijelaz infekcije na zdrave prste.

Jer gljivične spore su ubijeni samo ako 100 topline, toplinska obrada proizvoda isključena, a primjenjuje se jednom u 10 dana snimanje specifične спреями ili antiseptički lijekovima.

Da se ne nanese stvari bilo kakve štete, može se obraditi pomoću posebnog instrumenta s ультрафиолетом dizajniran za sušenje i dezinfekciju proizvoda. Ultraljubičasto se bori kao gljiva, tako i s drugim patogeni organizmi mikroorganizmima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: