Kako ukloniti ogrebotine na cipela

Kako ukloniti ogrebotine na cipela

Svi vole atraktivne, moderne i kvalitetne proizvode, ali mnogi ljudi ne znaju, kao ogrebotinu na cipela. Nisu svi znaju kako se pravilno brine o omiljenim proizvodima, tako i gradske ulice nije u idealnom stanju. Pa cipele gubi svoj zaštitni pogled, na primjer, na njoj se pojavljuju neželjeni ogrebotine.

Neki od načina berbe grebanje cipela od kože

Ova oštećenja ne bi trebalo nikoga огорчать, jer ima u ponudi prilično veliki broj raznih sredstava koja pomažu vlasniku cipela vlastitim snagama osloboditi od sličnih problema.

Relativno je lako sami popraviti proizvoda, izrađene od fine kože (npr. proshivaya cipele šilo, potrošite malo više truda). Kako čine «задир», treba nanijeti tanak sloj bezbojne lakove za nokte na oštećeni dio materijala i temelj ispod njega. Umjesto laka se može primijeniti kemijske tvari, kao колодия, ili posebna ljepila, koji se koristi za popravak kožnih proizvoda. Treba stisnuti problem zemljište prst, замотанным suho. Nakon nekoliko minuta materijal se lako приклеится i da će ostati duže vrijeme.

Ogrebotine na tankom materijalu lako se uklanjaju pomoću ljepila «Trenutak», БФ-2 ili bilo kojeg drugog sličnog sredstva. Kako ukloniti ogrebotine na cipela od haskija? Za uklanjanje oštećenja na cipela od лайковой kože trebati lak za nokte i tamne boje. Oštećen mjesto pomoću kićankama je potrebno obraditi ovaj sjajni sredstvo — sve ispasti diskretno i gotovo savršen. Nedostatak ovog načina «maskiranje»: on ne drži više od 14 dana. Tako da kroz par tjedana je pokrivenost morati ažurirati.

Kako ukloniti na cipela složene ogrebotine?

Proizvođači cipela nude niz alata koji su namijenjeni za njegu proizvodima, изготовленными od određenog materijala (haskija, umjetne i замшевой kože), kao i pravilno pranje cipela s obzirom na karakteristike materijala. Na njih se ubrajaju: sprej, krema, vosak i posebne щеточки. Da je omiljena obuća je uvijek bila u izvrsnom stanju, potrebno je primijeniti ta sredstva, vođeni određenim preporukama.

Kada je ozbiljnih царапинах na proizvodima od kože treba primijeniti potpuno posebna sredstva. Oštećen mjesto može se obraditi dorade (pčelinjim) voskom. U nedostatku mogućnosti koristiti jedan od vrste voskova, potrebno je primijeniti uobičajene парафиновую svijeću.

Prije zahvata vosak treba malo zagrijte, a zatim se pažljivo nanese na problematično mjesto i pažljivo ga mekom krpom od flanel. Obrađeno mjesto na boju proizvodu mora odmah slikati obični flomaster ili vrhnje u tonu cipela.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: