Kako odrediti muški veličina cipela

Kako odrediti muški veličina cipela

Vrlo često obični građani zanima kako odrediti muški veličina cipela. Uostalom, često proizvođači uvode konfuziju u ovu kategoriju robe, ukazujući na mogućnosti, ne samo u ruskoj ili europske sustave mjerenja. Neke od firmi vole koristiti američku ili čak i engleske verzije određivanje veličine. Međutim, važno je napomenuti da svi navedeni sustavi koriste kao glavni pokazatelj dužine muškog stopala ili uložak.

Kako odrediti veličinu uložak i stopala

Što se tiče određivanja veličine same uložak, onda u tome nema ništa komplicirano. Kao u slučaju modnih par zimske muške cipele od Baldinini, tako i proizvođača lakše. Potrebno je samo da jasno razumiju onda je udaljenost koja se nalazi između krajnjih tačaka na čarapu i peta. To jest, dužina bi trebala biti maksimalna.

Govoreći o pronalaženju parametara stopala, najčešće se koriste posebna sredstva za mjerenje. Međutim, većina muškaraca radije ići подручными metodama. Potrebno je koristiti dva mala predmeta, koji će obavljati funkciju graničnika. Sasvim je pogodna za jednostavne kutije. Morate ih instalirati tako da se jedan predmet jedva dotakao čarapa, a drugi, odnosno, — pet.

Zatim je potrebno s najvećom preciznošću izmjerite udaljenost između najviše udaljenim točkama. Štoviše, potrebno je uzeti u obzir čak i milimetara. Rezultat će se prikazati veličina muškog stopala. Ono što je manje važno, ne isplati raditi identični pojmovi veličine stopala i dužine uložak. U ovom slučaju drugi parametri će se pokazati i malo više.

Kako prevesti centimetara u veličini cipele

Preporučuje se provoditi mjerenje navečer, kad se noge stječu maksimalni iznos. To će se izbjegli problemi s kupnjom modela, koji su kasnije će biti male. Kada će biti poznat veličina stopala u centimetrima, postavke će dokazati da nije teško prevesti na bilo koji sustav mjerenja. Znajući kako odrediti muški veličina cipela, ispada da je najlakše iskoristiti metričkim sustavom, što je najčešći. U njemu se navodi veličine u centimetrima. U skladu s tim, potrebni parametri su jednaki rezultatima u toku mjerenja svojih stopala. Pri tome ako lik nije okrugla, da joj je potrebno malo povećati, tako da je ona postala umnožak 0.5. Dakle, veličina muškog stopala može biti jednak 28, tako i 28.5. Znajući ove brojke, možete kupiti savršen par zimske muške cipele od Columbia.

Što se tiče definicije muške veličine stopala na ruskom sustavu, ovdje dobiveni centimetara prvo treba pomnožiti na 1.5, a zatim se zaokružuje rezultat opet u veliku stranu do 0.5. Treba imati na umu da su pogreške u izračune za samo jedan centimetar može dovesti do pogreške više nego na veličinu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: