Kako odrediti karakter osobe na cipela

Kako odrediti karakter osobe na cipela

Kako odrediti karakter osobe na cipela, koju on nosi? Unatoč pokušaju ljudi pratiti svoj hod, kod mnogih od njih takav nadzor traje svega nekoliko minuta, a onda refleksno hodanje postaje uobičajeno. A specifičnost poteze nužno utjecati na vanjskom obliku kupili preko mreže cipela.

Glavni znakovi cipela po kojima se određuje karakter čovjeka

1.Ako peta i potplat износились ravnomjerno, onda vlasnik cipela je уравновешенным i energična osoba, na koju se može osloniti u bilo kojem pitanju (dobar poduzetnik ili brižna domaćica).

2. Ako подметка izbrisana s vanjske strane, onda vlasnik cipela – svrhovito i poduzetni čovjek koji ima odlučan i direktan karakter, odmah upućen u situaciju, međutim, skloni pristran mišljenja.

3. Ako подметка потерта s unutarnje strane, vlasnik cipela – слабовольный i neodlučni, ali pametan čovjek. Takve osobe se bave svojim problemima i ne zanima okolinom.

4. Потертость na подметке pod prstom govori o решительном karakteru nositelja cipela, da, stavljajući pred sobom neki cilj, dođe joj na bilo koji način. Najčešće je to hard bližnje.

5. Ako je peta сносился s unutarnje strane, a potplat – u sredini, kod vlasnika cipela dobra i mek karakter, on ne štetiti drugima i spreman na kompromis.

6. Ako je premoren peta s vanjske strane, a potplat — na čarapu, domaćin cipela — sanjar, on ne može da se usredotoči na postizanje određenog cilja, i ne želi na sebe preuzeti odgovornost.

Kako saznati prirodu čovjeka još nije стоптанной cipela?

Prema mišljenju stručnjaka, ova informacija može biti korisno u životu, kada se izradi prvog mišljenja o čovjeku. Izgled proizvoda karakterizira sposobnost svojih vlasnika, njegove sklonosti i ukuse. Možete odrediti čak i karakter čovjeka na cipela.

Tako, любительницы ima prirodni sjaj cipela s oštrim vrhom i visoka peta — žene se dive, s njima je jednostavan u komunikaciji. Ali ako se problem odnosi na osobno ih, oni mogu hirovit. Cijeli život je za njih jednostavna i glatka.

Любительницы cipela s okruglog niska peta – radin i praktične žene žele posvuda napraviti. Nitko ne može zaustaviti njihov ritam života. Svu svoju energiju, takve žene su spremni potrošiti na rješavanje različitih pitanja. Kod njih se vrlo brzo napredovanje u karijeri, oni vole udobnost i praktičnost, a ne želim ih izgubiti. Međutim, oni vole previše trošiti (ne uskraćena sebi u ukusnoj hrani).

Обладательницы cipele na platformu i sportske obuće stalno «traže sebe», oni vole pažnju, što im je свойствен эпатаж. U komunikaciji, takve žene izgledaju prilično воинственно, ali u životu su nežna i osetljiva ličnost.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: