Kako odabrati boju odjeće i obuće

Kako odabrati boju odjeće i obuće

Svaka obuća može postati važan detalj koji se stvara slike, ako jasno shvatite za sebe, kako odabrati boju cipela. Moguće su različite kombinacije boja, ali većina ljudi zbog utvrđenih stereotipa vole tamne jednolični i dosadno boje proizvoda (crna, smeđa i tamno siva). Na svijetle окрасом više gradila mlađe generacije, jer je to vesela cipele vole da nose mladi ljudi.

Važno je biti u mogućnosti odabrati boju odjeće i obuće?

Cipele — odgovorni bar, koji upotpunjuje i zaokružuje sliku u cjelini. Tako, bijele proizvoda u kombinaciji s bendom, napravio u morskom stilu, mogu dati sliku neobične svečanosti. Međutim, vlasnicima velikog veličine stopala treba zapamtiti da je bijela boja vizualno produljuje nogu.

Ne zaboravite da je lik će izgledati mršavije, ako spust će biti dovršeno u istom tonu. Ako imate veliki broj klasičnih mogućnosti kombinacije boja postoje iznimke od pravila. Ne bojte se eksperimenata i kreativnost – na današnji dan zakoni klasika postaju manje popularni.

Neobične kombinacije boja odjeće i obuće ponekad stvaraju izvorni stil, s naglaskom na osobnost vlasnika i uzdižući svoje samopoštovanje. Međutim, ne sa specifičnim znanjem i pravilima, ne trebate početi kombinirati sve boje u redu, jer teško će se postići željeni rezultat.

Razumijevanje kako odabrati boju odjeće i obuće, i pridržavajući se osnovnih pravila, mogu uvijek stvoriti skladan i jedinstven stil.

Osnovna pravila za pravilan odabir boje cipela i odjeće

1.Za haljina treba birati obuću, koja odgovara glavnoj (prevladavajućim) boje koji se stvara slike. Moderan i elegantan cipele bež boje su idealne za ансамблю svijetle boje, poput bijele boje. Ne zaboravite kao, uostalom, kupnja ne bi trebao izazvati preosjetljivost na cipele.

2. Pribor moraju se poklapati sa drugom ili trećom bojom u slici. Hulahopke i proizvodi jedne boje vizualno produljiti noge.

3. Potrebno je odabrati proizvode, tamnije cijelog ansambla (da cipele ne isticao na pozadini odjeće). Međutim, ako se koristi odjeću svijetle boje, crne cipele će biti «izbjeći opterećivanje» način. U ovoj varijanti je bolje izabrati bakar i srebro. Zlatne cipele savršeno kombinirati s odjećom toplim tonovima, a cipele s dozom bronce ili kositra — hladno. Osnovni uvjet — nedostatak miješanja boja, oni moraju biti tople ili hladne. Boja toplog srebro savršeno sa gotovo svim bojama.

4. Stilisti preporučuju nositi cipele popularnog smeđe (crne) boje s crnim odjeću. Savršeno se dopunjuju i maksimalno se često javljaju kombinacije cipela tih univerzalnih boja s različitim bojama odjeće (od ružičaste, bijele, crvene, narančaste, žute itd.).

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: