Kako brzo nositi cipele od кожзама

Kako brzo nositi cipele od кожзама

Može li se i kako brzo nositi cipele od кожзама? Kupujete nove cipele, potrebno je obratiti pozornost ne samo na izgled proizvoda, ali i na udobnost i prikladnost širini, dužini i puninu. To spasiti od potrebe da se u budućnosti protežu обновку.

Značajke brzo разноски cipela od кожзама

Prirodni proizvodi mogu ispružiti u procesu rada, a to je кожзаменителем morati naporno raditi, poduzeti određene dodatne mjere. Sve sljedeće metode разнашивания cipela od кожзама formi, osim ako je proizvod potrebno je da se protežu malo, u suprotnom, to može negativno utjecati na izgledu proizvoda. Obuću od umjetnih materijala teško se protežu, nije oštetio ga. Kada вытягивании vlakana materijala cipela pronalazi nose ispod ružan izgled. Budite oprezni, ne samo sa skupim materijalima (npr. kod lakiranja замшевой cipela), ali i demokratski кожзаменителем.

Ako je, noseći обновку kuće, vi osjećate određenu nelagodu, pravo rješenje će biti razmjena cipela u trgovini. Ali ako понравившаяся cipele se ne razlikuju mnogo od stvarne veličine stopala, možete je probati se protežu u kući.

Maksimalno pouzdan i testiran godinama način – upotreba vlažnih novina, koje treba čvrsto da se stvari u proizvod. Nakon sušenja od novinskog papira proizvod malo trajati. Za postizanje većeg učinka ovaj postupak se može ponoviti. Home način je dobro u tim slučajevima, ako cipele skrivena od znatiželjnih očiju (primjerice, nosite duge сарафаны s cipelama).

Za profesionalne rješenje problema treba tražiti u radionicu, gdje stručnjak zna kako brzo nositi cipele od кожзама i kvalitativno imati potrebnu uslugu.

Načina da se brzo разнашивания cipela od кожзама

1.Da se protežu proizvod iz кожзаменителя, potrebna posebna пенообразные sprejevi koji se koriste za strije obuće, izrađeni od umjetnog materijala. Najprije treba nanijeti sredstvo na bliski područja cipela i brzo stavi to, kao u stan u roku od 30 minuta. Kako bi se ubrzao proces istezanja poželjno je da prije staviti na nogama vunene čarape. Postupak treba ponoviti nekoliko puta do željenog rezultata.

2. Najučinkovitiji način se koristi prilikom разноске proizvoda je alkohol (köln, votka). Ako je proizvod iz кожзаменителя cijedi u određenom mjestu, na primjer, u području pete, potrebno je obraditi alkohol tekućinom (ili otopinom octa) samo problematična područja i obući ga. Разнашивать cipele treba do potpunog joj sušenja, proizvod mora biti u obliku noge.

3. Sljedeće lijek koji se primjenjuje za strije umjetne cipele tamne boje, — ricinusovo ulje, omekšava kožu bliske dijelove proizvoda. Ne zaboravite da na svijetlim proizvodima mogu se pojaviti неэстетичные razvodi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: