Joga će pomoći ljubitelj pete

Joga će pomoći ljubitelj pete

Cipele na visoku petu posebno dizajniran kako bi hod i lik žene više spektakularan. Međutim, ne samo da je takva cipele mogu utjecati na vremenske uvjete — nakon dugotrajne upotrebe ovog prijema jako umore noge, boli stopala i ноет spin. Američka Yamuna Зэйк radi yoga instruktor, razvio niz posebnih vježbi koje olakšavaju korištenje pete.

Pozadina za stvaranje složenih vježbi

Prema statističkim procjenama, većina žena se vidljivo smanjuju razdoblja korištenja cipela na visoku petu do 45 godina. Trener Yamuna Зэйк, koji je nedavno napunio 59 godina, jako voli cipele na visoku petu i uopće ne planira sebi uskratiti to zadovoljstvo.

Međutim, problem brzo umor nogu joj previše poznato, dakle, žena razmišljao o mogućim načinima za jačanje mišića nogu i bedara. Očito da je pravilno pripremljen noge s lakoćom se nosi s takvim teretom.

Specifičnost vježbe

Za trening bezbolno hoda na petama trener joge je razvio nekoliko posebnih kuglica različitih veličina. Koristeći ih za simulaciju hoda, ne samo da utvrdi sve potrebne grupe mišića, ali i помассировать stopala. Pri tome, navedeni kompleks vježbi omogućuje brzo naučiti pravilno rasporediti težinu tijela, kako bi se izbjeglo prebacuje težište, što može dovesti do искривлению kralježnice.

Yamuna Зэйк ne samo da je uspješno опробовала nove vježbe na sebi, ali i početka provoditi posebne sjednice za druge žene koje žele pojednostaviti sebi nošenje cipela na petu. Nakon nekoliko treninga sudionice obično donose svoje visoke cipele i ostale cipele ručne izrade osposobljavanje безболезненную pokretu već na njih. Pri tome oni ističu da hoda na petama je stvarno postalo lakše i ugodnije, a time i nove vježba još uvijek imaju pozitivan učinak.

U svakom slučaju, većina stručnjaka-ортопедов ističu da je dugotrajno nošenje opisanog tipa cipela vrlo negativno utječe na opće stanje organizma. Iz toga slijedi da je, bez obzira na sve treninga, zlostavljanje petama ne isplati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: