Finska dječje cipele Kuoma: pouzdanost i inovacije

Finska dječje cipele Kuoma: pouzdanost i inovacije

Finska dječje cipele Kuoma proizvodi od 1928. godine u selu Куомиокоски na kapacitetom istoimene tvrtke. Ova firma ne samo dječje, ali cipele i cipele za odrasle. Čime je tvrtka proizvoditi proizvode visoke kvalitete, već полюбившуюся mnogim potrošačima?

Proizvodnja dječje obuće Kuoma

Proizvodnja u tvrtki Kuomiokoski je uređen i nudi vrlo dobro. Da, i raspored proizvodnih kapaciteta tvrtke u rodnoj Finskoj služi kao jamstvo kvalitete proizvoda. Usput, proizvode marke odgovaraju unutarnjem znak kvalitete Finskoj su označeni markicom tzv «finskog ključ-zastava», koji jamči visoku kvalitetu.

U poduzeću rade iskusni majstori, koji su za proizvodnju cipela koriste automatizirani opreme, tako i fizički rad. Dječje cipele сшивается na posebno dizajniran колодках, koji osiguravaju praktičnost buduće proizvode.

Cipele za djecu Kuoma: inovacije i materijali

Finska dječje cipele Kuoma može pohvaliti i inovacijama, stalno внедряющимися u proizvodnju.

Na primjer, sustav KVD, u kojoj leži načelo posebne zamjenjive стелек omogućuje promjenu veličine cipela, što je važno za rastućih dječjih nogu.

Patentirani obrada NUVA protiv prljavštine i vanjske vlage, kojoj su izloženi materijali koji se koriste za izradu vrh cipela, omogućava roditeljima da безбоязненно pustiti svojih djeca veseliti u prljavoj lokvi. Cipele, međutim, kao i čizme-дутики, pri tome «diše» za razliku od konvencionalnih gumenih čizama.

Svi materijali koji se koriste za izradu obuće, vrlo izdržljiva i otporna na habanje, što je već pohvalili mnogi roditelji, djeca, koji su stalno u pokretu. U većini problem i skloni habanju mjestima cipela napravio dvostruki šavovi za veću sigurnost.

S obzirom na vlažan i hladan klime Finskoj, postaje jasno i ono što tvorci dječju obuću Куома čine da se dobro pamtila toplinu. Također, zahvaljujući originalnim umecima od posebnog перфорированного materijala ona brže suši.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: