Čišćenje замшевую svijetle cipele kod kuće

Čišćenje замшевую svijetle cipele kod kuće

Ljubitelji antilop važno je istražiti, nego i čišćenje замшевую svijetle cipele. Većina ljudi može se naći u ormaru parhet proizvoda svijetlih tonova, koji se s vremenom (ako ne skrb) gube svoju privlačnost. Prvo čišćenje замшевых proizvoda određene poteškoće, ali kroz vrijeme može se lako nositi se sa svim izazovima. Osim toga takva cipele nositi s vrhom moguće bez žrtvovanja stila.

Osnovna pravila čišćenje svijetle cipele od antilopa

Postoje posebna pravila za njegu замшевыми proizvodima. Stručnjaci ne preporučuju koristiti parhet proizvoda u vlažnim vremenskim uvjetima, ali teško ispuniti takve zahtjeve. Na primjer, da se očisti cipele od antilopa, od slane razvoda, ne može se pospremiti ga u pretinac. Ne isplati se čekati, dok obrazovani od soli bijele mrlje suši – od njih će biti teško da biste dobili osloboditi. Po povratku iz šetnje, morate odmah obrisati proizvod krpe natopljene amonijakom. Zatim высушенное proizvod treba trljati četke. Nakon ovog postupka razvoda trebali nestati, inače, proizvod treba u roku od nekoliko minuta držite nad parom da pile se uspravio i mrlja je nestala. Nakon отпаривания proizvod treba očistiti ворсистой četke.

Neki vlasnici antilop peru svoje proizvode uz pomoć toplog мыльного otopine i četkica za zube i osušiti ih da biste spriječili pojavu белесых mrlje.

Jer svijetle cipele brže isprljaju, prije хозяйками češće javlja upravo takvo pitanje, kao što je čišćenje замшевую svijetle cipele. Za uklanjanje tvrdokorne mrlje trebati otopina amonijaka alkohola (1:4). Treba navlažiti meku tkaninu (vatu) u rastvoru, i obrišite ga oštećenu površinu proizvoda. Onda svijetla proizvod treba trljati mlijekom, za čega malu količinu soda uzgaja u mlijeku i čiste problematično mjesto. Za učinkovito čišćenje možete dodati vodik-peroksid.

Sredstva koja se koriste za čišćenje cipela od antilop svijetle boje

Očistiti proizvod, primjenjuju se posebna gumica za antilopa i sve vrste mješavina pripremljena kod kuće. Obična guma se koristi na suho čišćenje materijala. Osim toga, ponekad se koriste komad suhog toaletni sapun.

Da biste očistili mrlje na замшевом proizvodu koristi poseban šampon, s pomoću kojega se nedostaci uklanjaju se puno brže i lakše.

Osim toga, takav alat omogućuje vam da pažljivo brine za nježan materijal. Za čišćenje umjetnog antilop, iz koje često su izrađene cipele ispod kratke hlače ljeti, koriste slabu otopinu deterdženta za pranje rublja namijenjen je za njegu деликатными tkiva. A jako залоснившиеся mjesta treba trljati gumenih četkom ili grubom spužvom. Isto tako uklanjaju mrlje, koje su nastale nakon kiše.

Ako mrlje ne brišu, onda je bolje da se pripisati svijetle cipele suho očistiti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: