Cipele za trčanje lov: kako odabrati pravu

Cipele za trčanje lov: kako odabrati pravu

Cipele za trčanje lov je vrlo važan element opreme lovac. Da odmor donosio zadovoljstvo, i da ne bude nikakvih problema, potrebno je odabrati cipele. Za to, kao i u slučaju obuće za sport, treba odrediti, po kojim kriterijima ga odabrati.

Zahtjevi za cipele, namijenjene za trčanje lov

Prije nego što napravite izbor, morate odlučiti kakvu kvalitetu cipela će biti važno za lov. Naravno, obuća mora biti udobna, prostrana, ali dovoljno dobro hvatanje za nogu. Uostalom, hodati u njoj morati dugo, a ne na glatke pločnika, a po neravnom terenu. Osim toga, obuća mora imati dobru ventilaciju. Ako noge će mnogo vremena biti u cipelama, ne propušta zrak, to će izazvati njihov umor, a također može dovesti do gljivične bolesti. Ali, pri tom, obuća mora biti vodootporna. Za lovu morati hodati po blatu i tla s visokom vlagom. Stoga je vrlo važno zaštititi stopala od uzimajući mokro, kako bi se izbjegle prehlade.

Cipele treba koristiti za podvozje lov

Cipele za trčanje lov mora biti izabran pod uvjetima klime u regiji, ovisno o sezoni. U ljeto i početkom jeseni turističke cipele će odgovarati najbolje. Poželjno nositi na toplo čarapa i deblji uložak, tako da oni moraju biti u više veličina. Zimi najpogodniji za lov obućom će čizmama. Oni jednostavno ne daju noge zamrznuti. U kasnu jesen i rano proljeće, kada se mraz ne postoji, ali već prilično cool i vlažna, najbolje je nositi ne ortopedski cipele MW, a čizme армейского tipa. Ako je to obični čizme, onda oni moraju biti obrađene posebnom mašću, da ne pustite vodu. U zadnje vrijeme postala popularna, jelovnik za poseban program čizme za lov upravo u to vrijeme. Oni su prilično visoke, tako da se možete kretati po blatu, ne propuštaju vodu, ali daju priliku proći zrak. To se postiže zahvaljujući posebnom tehnologijom mikroskopske rupe. To je ta vrsta cipela je najpopularniji među lovcima, iako je vrijednost takvih čizama, naravno, dovoljno visoka.

Odabrati pravu охотничью obuća je vrlo važno. I onda ni blato, ni vlaga neće spriječiti da uživate u njihovim omiljenim odmor.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: