Cipele za djecu Капика – udobnost i pouzdanost svaki dan

Cipele za djecu Капика – udobnost i pouzdanost svaki dan

Dječje cipele Капика pojavio u Rusiji u 2009. Uspješno razvija svoje proizvodne pogone, tvrtka je izgradila značajan segment domaće tržište cipela. S ciljem proširenja asortimana i dopuniti ga novim originalnim modelima proizvođač aktivno komunicira sa stranim partnerima iz Kine, Italije i Moldavije. Narudžbe za proizvodnju nalaze u tvornicama, koji su dokazali da dugoročno suradnju s poznatim brandovima. Kvalitetna obuća sa imenom logotipom u obliku zečica uživa zasluženi povjerenje ruskih kupaca.

Prednosti cipela za djecu Капика

Posebnu pažnju u obuće liniju marke zaslužuju modeli, proizvedeni na membranu tehnologije. Takva obuća je praktičan i pouzdan u kišnim uvjetima – noge u njoj ostaje suha i topla zahvaljujući savršenom термобаланса.

Za izradu obuće upotrebljavaju se pretežno prirodnih materijala. Svaki par je opremljen posebnim antibakterijski uložak.

Cipele za djecu Капика odgovara zahtjevima Гостов Rusiji, da jamče stručni tehnolozi, koji kontroliraju sve faze proizvodnje.

Asortiman obuće za djecu Капика

Dimenzija je linija brenda počinje s cipela za najmlađe, koji čine svoje prve korake djecu. Za njih izrađuje modele od prirodne kože sa kvalitetnim супинатором, sigurno drže noge i uređen svijetle aplikacije.

Veliki izbor obuće za sport, koji je podijeljen na model za ulice i teretane. Ona može imati zatvarač-čičak traku, u kombinaciji sa uvezivanje, što pruža savršen облегание noge.

Ista je potražnja gumene čizme, izrađene za ljeto s finim tekstilna podstava i topla za jesensko-proljetnog razdoblja. Za hladno i vlažno vrijeme, nesumnjivo će biti korisni su razvili stručnjaci brand dječje kaljače. Oni su vodootporne, zahvaljujući donjem dijelu od gume i podnose temperature od-5C do -20С, jer imaju утепляющую tekstilnoj ili меховую obloge.

Asortiman upotpunjuje udoban kućna obuća, izrađen od guste tkanine s potplatima od prirodnog kaučuka ili gume.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: