Cipele хромовая, njegove varijante

Cipele хромовая, njegove varijante

Cipele хромовая dovoljno raznolika po modelima i krojenje. Хромовые čizme za proizvod s shafted, visina koju dosegne koljena i iznad. U прикройных čizme gornje strane голенища ima пристроченную prednji dio, a u ispušnih čizme gornje strane, izrađen od jednog komada. Čizme obavljaju s прошвой ili stražnji remen, tvrd подноском, поднарядом od kože, сквозным футором od tekstila ili kože.

Čizme sa голенищами i каблучками različitih visina, za razliku od čizama, dopunjena je brojnim ukrasima: gumbe, patent-zatvarač, vezicama, gumbi i dr i iako su proizvodi ove vrste izgledaju manje atraktivno nego, recimo, cipele od vune ovce, oni su prilično česte.

Značajke kromne cipela

Za proizvodnju cipela, obično primjenjuje хромовая koža od kože koze (ovce, svinje) debljine do 1,2 mm Pa to je čvrst, pouzdan i ima odlične performanse kvalitete. Za razliku tele proizvoda, fleksibilnost, jednostavnost, kao i prekrasne estetske i higijenske karakteristike (higroskopan).

Dovoljno elastičan i нежесткий na dodir materijal хромового sunčanja može koristiti u proizvodnji širokog asortimana obuće za muškarce, žene i djecu s primjenom raznolikih interijera.

Cipele хромовая – proizvod s vrha, izvedenom od prirodnih meke kože, koji su proizvedeni kroma дублением. Хромовая koža выдублена хромовыми solima.

Kada pravo njegu obuće može trajati nekoliko sezona, zadržavajući potrošača kvalitetu.

Vrste kromne cipela

Metodom dorade razlikovati kože s prirodnim (glatka) osoba s umjetnim (cijev) lice i лаковую (kapaciteta s uljem lak).

Ovisno o složenosti rezanja proizvoda i vrste dekorativnih elemenata хромовая cipele masovne proizvodnje dijeli na 3 kategorije: glatka, s završiti i lik rezanje. Glatka хромовые proizvoda — to je standardni фасоны cipela, s rupom ili liniju na nekim elementima gredica. Proizvodi s trim — cipele (cipele) običnog rezanja, bez dodatnih ukrasa. Oni imaju dijakritički берца, promašaj шнуровку ili neki ukras (delikatna liniju, perforaciju pojedinih elemenata, mašne, kopče, obloge). Proizvodi lik cut — ženske cipele i čizme s više vrsta završi.

U zavisnosti od izvora sirovina vrhu proizvodi хромовую cipele mogu se podijeliti na:

— glatke proizvoda (izrađene od kože tuljana, deve, velikih рогатых životinja od prave нешлифованной vanjskom površinom – хромовое obrada);

— proizvodi s нарезной kože;

— antilop proizvodi masti sunčanja, kao i proizvoda od materijala proizvedenih na različite načine sunčanja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: