Zlatni manikura – 2017: najluksuzniji mogućnosti

Zlatni lak za nokte, vrlo dobar sam po sebi, ali malo dosadan. Međutim, ako ga dopuniti prekrasnim ornamentima i raznobojnom глиттером, to se može pretvoriti u luksuzni manikura.

Hladan uzorak

Obrasci su nalik na one, koji se oslanja na staklu mraz, najbolje će izgledati u kontrastne varijanti, a kada se koristi u neposrednoj blizini na paleti boja. Vrlo lijepo će izgledati na zlatnoj pozadini smeđe ili brončane lak. A to je crni lak ovdje je bolje ne koristiti ako ne želite da se vaše manikura podsjetio je jadno privid хохломской mural.

Ogledalo efekt

Ako ste oduvijek željeli naučiti učiniti sebi ogledalo manikura, sada, uoči novogodišnjih praznika, vrijeme je da to učinite. Da, i naučiti vas dugo ne morate, jer to je jednostavna tehnika.

Božićno drvce

Ako vam je dosadno stalno novogodišnjih ukrasa u obliku jelena i pahulja, možete izvršiti sebi manikura u obliku trokutastog drvca, koji se sastoji od trokuta, ali na krivi način. A podržati ovaj uzorak može trokutić na ostalim noktima.

Višebojno глиттер

Takav zlatni lak dodatnih спецэффектах i uzoraka ne treba, jer svjetline mu doda višebojno глиттер s dodatkom čestica različitih boja.

Svemir

Takav futuristički svemirski ukras može biti, ako se nanese na crni lak-temelj magnetski zlatni lak i odozgo ga pečat prozirnim premazom.

Zlatna pruga

To je vrlo jednostavan, ali upečatljiv uzorak, u kojem se savršeno uklapa lak boje starog zlata i bogate ljubičaste s ukrasima u obliku zlatne pruge na različitim područjima gljiva.

Grašak

Vrlo jednostavan i rafiniran manikura, u kojem se na podlozi zlatne boje se nalaze veliki graška crne ili tamno plave boje. A nije uključen u cijenu drugu opciju, pri čemu graška će zlatnim.

Istok

Manikura s uzorcima u orijentalnom stilu će posebno impresivno izgledaju, ako bi na bilo koji prst privremenu tetovažu sa tako zamršen uzorak i isti zlatne boje.

Nakit

Jedan od novih i dovoljno najpopularnijih modnih trendova u manikura je manikura u obliku imitacije dragulja ili nakit nakit. Posebno impresivno će izgledati imitacija cameo ulogama, koju učinite s pomoću zlatne folije i perle na lak vinskog boje.

Dekor

Sivo-smeđi lak i zlatnim глиттером i u masi aplikacije, unatoč obilju dekor, definitivno izgledati neće biti. On je savršeno nadopunjuju mala crna haljina.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: