Zimski manikura: 4 trend sezonskih

Evo već i zima je počela ulaziti u svoja prava. A onda je vrijeme da razmisle o trendovima, koja nam nosi ovu sezonu. Danas ćemo govoriti, možda, o našim olovke!

Prije svega, ne zaboravite na pravilnu njegu ruku i ногтевой tanjuru. U zimskom razdoblju ruke, kao i cijelom tijelu, potrebna je dodatna zaštita od temperaturnih ekstrema i hladnih vjetrova.

Bez iznimke обзаведитесь krema za ruke s armirano energije i sigurnosne značajke. Za zimu su obično dizajnirani više masne kreme, s dodatnim uljima. Za ноготков također će trebati povećati skrb može uzeti poseban krema ili samo ulje za njegu u bočici sa četkicom, koji se obično pakira lakovi.

A sada погорим o modne trendove manikuru. Kao i u prethodnoj sezoni, moderan ostaju neven srednje dužine, prirodnom obliku. Pokušajte da izbegavate da se previše kvadratnih ili šiljate nokte — to nije u modi već nekoliko godina.

1. Pletene manikura.

Novi sezone. Manikura, koji vizualno kopira pletenu fakture. Izgleda prilično neobično i vrlo nježno. Međutim, prilično je komplicirano u izvedbi. Potrebno je nanijeti više slojeva točno prema shemi. Ako ste stvarno мастерица — pokušajte napraviti sami, a u suprotnom je najbolje da se obratite profesionalcima.

Dominantna boja — nježne i pastelne nijanse. Roza, plava, menta, bež, žuta.

2. Novogodišnji manikura

Nova godina je upečatljiv i prepoznatljiv zimski odmor. Pa zašto ne dodati malo odmora i neven. Božićna drvca, kuglice, zeleno-crvena boja — tradicionalni rješenje za zimsku manikuru.

3. Skandinavski motivi

Tople i udobne rukavice, slatka kuća, sjeckani simboli, tradicionalne za rane u Skandinaviji — odličan izbor koji će dodati boje u vaš svakodnevni stil.

Osnovne boje su jednostavne — čista crvena, bijela, smeđa.

4. Šljokice i sjaj

Kao nikada relevantna briljantan i переливающийся manikura. On je izgleda dobro u dovoljno kratkim noktima skladno izgleda kao na svečanoj zabavi, tako i u uredu.

Posebno relevantni će vatrene iskre sa zlatnim вкрапленьями. Možete ukrasiti sve nokte ili samo jedan po jedan ili po dva na svakoj ruci — prema modnim trendovima posljednjih godina. Drugi nokte, u tom slučaju, moraju biti накрашены boja, ton koji će se skladno uklopiti sa sjajnim ноготками.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: