Žena uhvaćena u preljubu uljem

Kozmetika – odjeća za vaše lice, pa je šminka samo je potrebno preko noći snimati.

Žena uhvaćena u preljubu uljem

Dinamičan urbani ritam života tjera nas pokupiti takvu kozmetiku koja bi potrajao što duže. Tako da mi često ne razmišljaju o tome, da je otporan kozmetika jako въедается u našu kožu, tako i povlačenja takve kozmetike može da postane pravi problem.

U pranje lice maslac ima mnoge prednosti. Prije svega, to je cross-čišćenje lica, u kojem je isprati čak i jak make-up, kao što su vodootporna maskara ili olovka. Pravilno odabrane ulja će zaštititi vašu kožu od пересыхания i učinit će ga više podatna i elastična. Potrebno je nanijeti vrlo malo ulja na lice, помассировать kožu i isperite ulje sa toplom vodom. Rezultat će biti vidljiv već nakon nekoliko dana.

Na površini naše kože povremeno ističu masti i sebum, začepljenje pora. Uz pomoć obične vode u potpunosti da ih raspusti će jednostavno nemoguće. Primjenjuju se u kozmetici emulgatori mogu vezati molekule masti i vode. Nanesite ulje zajedno s эмульгатором na kožu lica, i растворяйте ulje pluta. Pri reakciji s vodom dobiva se emulzija, koja se pjeni se i čisti od svih nečistoća.

Žena uhvaćena u preljubu uljem

Pažljivo odaberite ulje za pranje. Ovaj izbor će ovisiti o tipu vaše kože i svrha, koju je pred sobom kladili.

Žena uhvaćena u preljubu uljem

•Za osjetljivu i suhu kožu, odgovarat će takva ulja: koštice marelica, zelena kava, kakao, orah i avokado, kao i pistacijama i pšenične klice.

•Za problematične kože s velikim porama treba odabrati i ulja sjemenki grožđa, st. john ‘ s wort, lješnjaka, crni kumin ili nevena.

•Vlasnicima normalnu kožu treba operite uljem avokada ili maslinovim uljem.

•U borbi protiv jegulje vam pomoći ulja jojobe, trave, čajevca, nevena, krkavine, kao i sjemenki grožđa.

•A evo puca upala se treba uz pomoć opere ulje breskve, pšenične klice, avokado, marelica i regeneriše.

Žena uhvaćena u preljubu uljem

Умываясь uljem, možete i posvijetliti pjege ili mrlje pigmenta. Za takav postupak je bolje koristiti bademovo ili mora krkavine ulje. Ulja možete oprati ne samo lice, ali također i kože dekoltea i vrata. Pri ovom načinu pranja gotovo nemoguće ozlijediti kožu i poremetiti njezinu prirodnu lipidni barijera. Kako pokazuju najnovije kozmetičke studije, uništavanje kože barijere može dovesti do dehidracije kože, koji će dovesti do preranog starenja.

U interakciji ulja i vode može se pažljivo ukloniti prašinu, slanine i drugih zagađenja, kao i očistiti lice. To će biti posebno važno zimi, jer je nagla promjena temperature, hladan zrak i vjetar čine kožu oljuštiti. A vi ćete biti u mogućnosti s pomoću ulja za samo nekoliko tretmana je ukloniti, a vaša koža ponovno postaje glatka i nježna.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: