Želim dugu kosu

Mnogi djevojka u školi nose pletenice ili pletenice, u svakom slučaju, djevojke s kratkim стрижками jedinice. I evo u srednjoj školi ili na fakultetu mi počinje eksperimentirati s kosom, ono u dužini, a zatim u boji, a onda i u strukturi. Međutim, решившись na neki eksperiment, rijetko tko razmišlja o posljedicama. Jer onda je prilično teško vratiti svojim ranijim prirodne kose.

Svaka osoba je različita, i individualne njegova kosa. Jedan odgovara jedno, drugi drugo. Međutim, postoje načini na koje utječu na brzinu rasta kose bilo kojeg čovjeka.

Želim довге волосся

Pravilna prehrana

Zapamtite, kosa se sastoji od proteina. Stoga, ako u hrani koju konzumiraju ga malo nema dovoljno ribe, mesa, sira i mliječnih proizvoda), ispunite je. Obratite posebnu pažnju na unos proizvoda, bogate aminokiselinama i vitaminima A, b, C i E. oni Svi potiču rast kose.

Masaža za brži rast kose

Ne manje efikasna i redovita masaža kože glave. Radeći na 5-15 minuta masaža kože glave svaki dan, krv će postati bolje cirkulirati i brže ide do korijena kose, zajedno sa hranjivim tvarima. Folikule će biti čvršće i da će biti puna, da će ubrzati rast kose. Biljna i eterična ulja se također može primijeniti, što masaža glave. Preporučljivo je koristiti репейное, ricinusovo i bademovo ulje, kao i eterično ulje kadulje, ružmarina i lavande.

Redovni maske za kosu

Балуя kosu maskama, kože glave i folikula zadovoljni vitaminima, elementima u tragovima i korisnim materijama. Međutim, željeni rezultat primjene procedura se može dobiti ako se učiniti maske ne manje od dva puta tjedno. Izradu maske za ubrzanje rasta kose, korisno je koristiti žumanjak, maslinovo ulje, med, i banana.

Maska je broj 1. Koristimo med i banana. Banana растираем u debelom pire, dodamo 1 tbsp. l. meda. Masirati kožu, uzrokuje masku za kosu na 30-40 minuta.

Maska br 2. Koristimo žumanjak, med i maslinovo ulje. Размешиваем žumance sa 1 tsp. meda i 2 tsp. maslinovog ulja, utječemo na kosu i držite najmanje 1 sat.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: