Zaštita lica od smrzavanja

Zima u našim geografskim širinama je ozbiljan test za kože našeg lica. Promjene temperature, mraz i hladan vjetar može dovesti do toga da naša koža gubi elastičnost i postaje dehidrirana, a metabolizam se znatno će se pogoršati. Danas ćemo govoriti o tome kako zimi zadrži ljepotu i zdravlje svoje kože.

Čišćenje

Odustati zimi od svojih uobičajenih postupaka za čišćenje ne isplati. Međutim, mehaničko čišćenje lica pomoću гоммажей ili scrubs ne bi trebali raditi više od jedan puta po deset dana, jer je čišćenje uvelike utječe na vašu kožu, što može dovesti do iritacije.

Prehrana

Nanesite dnevna hranjiva krema za pola sata, do toga kako planirate izaći na ulicu. U tom slučaju, aktivne komponente sredstva su apsorbiraju u kožu, te će ga štititi od vjetra i mraza. Najbolji izbor zimske zaštite kože će se kreme na bazi lanolin, sirijski ili glicerin, koji će sigurno čuvati kožu vašeg lica od vremenskih nepogoda.

Najugroženije mjesto zimi će vaše usne, na koje u hladno doba godine mogu se pojaviti upale i pukotine razilaziti s kojima se morate boriti se s pomoću posebnih neka sjajila i kreme koje se mogu kupiti u bilo kojoj trgovini kozmetike. Osim toga, trebali biste koristiti блески i masne usne.

Hidratantni

Mnogi vjeruju da je hidratantna kreme zimi se ne mogu koristiti, jer voda koja se nalazi u njihov sastav, koji će se pretvoriti u led i ozlijediti kožu. Međutim, stručnjaci tvrde da će hidratizirati lice zime potrebno je, međutim, koristeći pri tome «pravu» kozmetiku. Najbolje će vam odgovarati krema s керамидами, jer u njima nije sadržana voda u čistom obliku. Više od toga, oni su sposobni za jačanje masnog barijeru koja će spriječiti dehidraciju. Ako želite koristiti kozmetiku, u sastav koje ulazi voda, trebate nanositi na kožu najmanje sat do izlaza za zrak.

Profesionalni tretmani

Naravno, kućnu njegu kože se ne može usporediti s pomoću profesionalne alate i najnovije metode. Jer svake godine sve kozmetičke kompanije rade na tome da se stvori nova sredstva za očuvanje mladosti vaše kože i rješavanje svih svojih problema. Zimske probleme s kožom također možete riješiti pomoću hardverske kozmetologiji.

Jedan od učinkovitih metoda je postala микротоковая terapija, koja se sastoji od nekoliko postupaka:

•Prvo, pomoću ultrazvučni piling uklanja mrtve stanice s kože. Nakon ovog postupka, može uvelike povećati osjetljivost na sve utjecaje, hranjiva i hidratantna sredstva.

•Ультрафонорез, koji je samo potrebno kako bi zaštitili svoju problematičnu kožu pomoću uvođenja u svom gornje slojeve posebne aktivne tvari.

•Гальванация – to je također hrana i čišćenje kože kroz utjecaj na nju pozitivnim i negativnim ionima struje.

Također je učinkovito radi u hladno doba godine, masaža. Jet Peel – to je blizina газожидкостная obrada kože koji pomaže stimulaciju aktivnosti stanica normalizira mikrocirkulaciju korisnih tvari u koži i krvi. Oticanje, ljuštenja kože i iritaciju s vaše kože će otići već nakon prvog postupka, pri čemu se vraćaju elastičnost kože i prirodnu boju lica. Ova tehnologija je posebno pogodan za тонизирования kože kapaka, jer je to, prije svega, bili izloženi štetnim uticajima hladnoće.

U arsenal modernog kozmetičarke postoji još mnogo alata koji su u mogućnosti učinkovito nositi s problemima kože. Kako bi pravilno da se brine za njegu kože zimi, uvijek se posavjetujte s kozmetičarka, koji je izabran vam prilagođene kozmetička sredstva koja će vam pomoći da zaštitite svoju kožu čak i u vrlo teške mraz.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: